L’Infantil-Aleví Femení de Joshua Domínguez i Miriam Gómez va sumar una nova victòria, la tercera victòria seguida, aquesta vegada en guanyar 1-4 al Seagull. L’equip puja a la sisena plaça després d’encadenar aquesta gran ratxa de resultats.

Partit dominat des del minut 1 de partit, l’equip va saber posar-se per davant molt d’hora amb gol de Mariona al minut 2; dos minuts després Cristina Aponte posava un 0-2 al marcador. L’equip no només dominava també practicava un bon futbol.

Cristina Aponte al minut 14 va donar tranquil·litat a l’equip i ja de nou Mariona al minut 55 va posar el quart gol del seu equip. El gol de l’honor local arribaria sis minuts després del 0-4.

Joshua: «Tot i la victòria cal millorar moltes coses en aspectes defensius. Sens dubte és una altra victòria que ens dóna confiança i moral per arribar als pròxims partits amb més ganes i il·lusió.»

L’equip no tornarà a jugar fins al 20 de desembre, serà el gran derbi colomenc davant el CD Arrabal-Calaf de Gramenet.

fichatecseagullbdn14feg

El Infantil-Alevín Femenino de Joshua Domínguez y Miriam Gómez sumó una nueva victoria, la tercera victoria seguida, esta vez al ganar 1-4 al Seagull. El equipo sube a la sexta plaza tras encadenar esta gran racha de resultados.

Partido dominado desde el minuto 1 de partido, el equipo supo ponernos por delante muy temprano con gol de Mariona en el minuto 2; dos minutos después Cristina Aponte ponía un 0-2 en el marcador. El equipo no solo dominaba también practicaba un buen fútbol.

Cristina Aponte en el minuto 14 dio tranquilidad al equipo y ya de nuevo Mariona en el minuto 55 puso el cuarto gol de su equipo. El gol del honor local llegaría seis minutos después del 0-4.

 

Joshua: «A pesar de la victoria hay que mejorar muchas cosas en aspectos defensivos. Sin duda es otra victoria que nos da confianza y moral para llegar a los próximos encuentros con mas ganas e ilusión.»

El equipo no volverá a jugar hasta el 20 de diciembre, será el gran derbi colomense ante el CD Arrabal-Calaf de Gramenet.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629047&CodGrupo=20235375&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20235375&codcompeticion=19629047″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin