L’equip de Dani Rosa va sumar una valuosa i soferta victòria al Narcís Sala després de guanyar 2-3 a l’UE Sant Andreu C. Un rival molt complicat, era el segon classificat i encara estava invicte, després d’aquests tres punts l’Infantil A puja al tercer lloc empatat a punts amb el segon i a 1 punt del líder, el Sant Andreu cau al sisè lloc.

Partidàs a casa d’un rival directe amb jugadors de Preferent que va aconseguir avançar-se al marcador després d’aprofitar un error. En els últims cinc minuts de la primera meitat Jordi Lozano empatava el partit.

La segona part va començar amb una jugada creada des del darrere, sortint per banda i culminada per Marc Alvear per posar l’1-2 al marcador. Marc Fàbregas posaria als colomencs amb un 1-3 al marcador i llavors el Sant Andreu es va anar a l’atac, buscant un gol que no arribaria fins a dos minuts abans del xiulet final.

[divider]

El equipo de Dani Rosa sumó una valiosa y sufrida victoria en el Narcís Sala tras ganar 2-3 a la UE Sant Andreu C. Un rival muy complicado, era el segundo clasificado y todavía estaba invicto, tras estos tres puntos el Infantil A sube al tercer puesto empatado a puntos con el segundo y a 1 punto del líder, el Sant Andreu cae al sexto puesto.

Partidazo en casa de un rival directo con jugadores de Preferente que consiguió adelantarse en el marcador tras aprovechar un fallo. En los últimos cinco minutos de la primera mitad Jordi Lozano empataba el partido.

La segunda parte comenzó con una jugada creada desde atrás, saliendo por banda y culminada por Marc Alvear para poner el 1-2 en el marcador. Marcos Fábregas pondría a los colomenses con un 1-3 en el marcador y entonces el Sant Andreu se fue al ataque, buscando un gol que no llegaría hasta dos minutos antes del pitido final.

Por admin