L’Infantil A es manté en segona posició, amb dos punts d’avantatge sobre el Cinc Copes i a tres del líder. Al Complex Esportiu Fort-Pienc van empatar a un gol davant la Penya Barcelonista Cinc Copes.

Empat de la Grama en un partit molt complicat, en un camp molt difícil on ja fa moltes jornades que els locals no perden punts. Durant la primera part els locals es van avançar al marcador amb una falta lateral, la Grama estava acusant les condicions i dimensions de l’estadi.

Però a la segona part tot va canviar al 100×100, traient un defensa i jugant amb un 3-4-3 la Fundació va ser capaç d’empatar i de crear moltíssimes ocasions de gol per emportar-se els tres punts. Malauradament l’1-1 no es va moure del marcador en una jornada en què podrien haver retallat punts al líder, tot segueix igual a dalt però quedant dues jornades per al final el Sant Andreu ho té tot molt favorable per ser campió.

Infantil A 1516

El Infantil A se mantiene en segunda posición, con dos puntos de ventaja sobre el Cinc Copes y a tres del líder. En el Complex Esportiu Fort-Pienc empataron a un gol ante la Penya Barcelonista Cinc Copes.

Empate de la Grama en un partido muy complicado, en un campo muy difícil donde ya hace muchas jornadas que los locales no pierden puntos. Durante la primera parte los locales se adelantaron en el marcador con una falta lateral, la Grama estaba acusando las condiciones y dimensiones del estadio.

Pero en la segunda parte todo cambió al 100×100, quitando un defensa y jugando con un 3-4-3 la Fundació fue capaz de empatar y de crear muchísimas ocasiones de gol para llevarse los tres puntos. Desgraciadamente el 1-1 no se movió del marcador en una jornada en la que podrían haber recortado puntos al líder, todo sigue igual arriba pero quedando dos jornadas para el final el Sant Andreu lo tiene todo muy favorable para ser campeón.

Por admin