No va poder sumar la quarta victòria seguida l’Infantil A i a més va encaixar els dos primers gols l’equip en Lliga. Els nois de Dani Rosa buscaven guanyar al segon classificat però malauradament van perdre 0-2 davant el FC Sant Martí-Condal.

Al minut 8 de partit va arribar una jugada polèmica, d’un banda es va poder veure una fallada defensiva que va acabar en gol de l’equip visitant però des de l’altre costat vam poder veure que el davanter visitant va empènyer al central i va aconseguir quedar-se sol davant el porter per batre-ho amb una vaselina. Una jugada molt important que significava el 0-1.

A partir d’aquest moment la Fundació Esportiva Grama no va aconseguir jugar del tot bé, dominava el partit i buscava el gol però sense la ràbia suficient per aconseguir donar-li la volta a l’electrònic. Un segon gol visitant arribaria, un rival que va estar efectiu i perillós en atac però que no va ser superior als colomencs.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/73WibXckqfMzjeWu8

infacondal

No pudo sumar la cuarta victoria seguida el Infantil A y además encajó los dos primeros goles del equipo. Los chicos de Dani Rosa buscaban ganar al segundo clasificado pero desgraciadamente perdieron 0-2 ante el FC Sant Martí-Condal.

En el minuto 8 de partido llegó una jugada polémica, desde un lado se pudo ver un fallo defensivo que acabó en gol del equipo visitante pero desde el otro lado pudimos ver que el delantero visitante empujó al central y consiguió quedarse solo ante el portero para batirlo con una vaselina. Una jugada muy importante que significaba el 0-1.

A partir de ese momento la Fundació Esportiva Grama no consiguió jugar del todo bien, dominaba el partido y buscaba el gol pero sin la rabia suficiente para conseguir darle la vuelta al electrónico. Un segundo gol visitante llegaría, un rival que estuvo efectivo y peligroso en ataque pero que no fue superior a los colomenses.

Por admin