L’infantil A segueix imparable

L’Infantil A

INFANTIL A

L’equip de Brian Espinola és un dels que millor forma està mostrant aquesta temporada i amb un treball constant van sumant victòries.

En aquesta ocasió el rival derrotat ha sigut el Sarrià, que als 10 min. ja perdia 2-0 amb doblet d’Ivan. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part el Sarrià va tancar-se a la seva àrea intentant evitar l’ofensiva colomenca però no ho van aconseguir. Mario, Lúcas i Adri van tancar la golejada amb una maneta.

El equipo de Brian Espinola es uno de los que mejor forma está mostrando esta temporada y con un trabajo constante van sumando victorias.
En esta ocasión el rival derrotado ha sido el Sarrià, que a los 10 min. ya perdía 2-0 con doblete de Ivan. Con este resultado se llegó al descanso.
La segunda parte el Sarrià se encerró en su área intentando evitar la ofensiva colomense pero no lo consiguieron. Mario, Lucas y Adri cerraron la goleada con una manita.

INFANTIL B

Primer contra segon!!! Els nois de Víctor Díaz es van avançar al marcador encara que sense un domini clar degut al nerviosisme d’ambdós equips. Va imperar la pilotada llarga i el rival va fer l’empat a 1 amb el que es va arribar al descans.

La segona part va ser de la Grama amb control de pilota, marcant el temps de partit però sense materialitzar les ocasions. I com no? El Can Buixeres va tenir dos i se’n va endur la victòria per 2-1.

Primero contra segundo !!! Los chicos de Víctor Díaz se adelantaron en el marcador aunque sin un dominio claro debido al nerviosismo de ambos equipos. Imperó la pelota larga y el rival hizo el empate a 1 con el que se llegó al descanso.
La segunda parte fue de la Grama con control de balón, marcando el tiempo de partido pero sin materializar las ocasiones. ¿Y cómo no? El Can Buixeres tuvo dos y se llevó la victoria por 2-1.

INFANTIL C

Rival de la part alta de la Classificació com el Sant Gabriel per l’Infantil C.

Els visitants es van fer amb el control de la pilota des de l’inici i això els hi va posar per davant amb el 0-1.

La Grama va plantar cara i es va sobreposar fent l’empat obra de Gerard.

L’expulsió d’un jugador del Sangra per doble groga va crear superioritat colomenca fent que els nostres tinguessin ocasions de gol per endur-se el matx.

Però qui perdona ho paga i dos contras al final del partit ens van deixar amb la derrota de l’infantil C per 1-3.

 

Rival de la parte alta de la Clasificación como el San Gabriel para el Infantil C.
Los visitantes se hicieron con el control del balón desde el inicio y eso les puso por delante con el 0-1.
La Grama plantó cara y se sobrepuso haciendo el empate obra de Gerard.
La expulsión de un jugador del Sangra por doble amarilla creó superioridad colomense haciendo que los nuestros tuvieran ocasiones de gol para llevarse el encuentro.
Pero quien perdona lo paga y dos contras al final del partido nos dejaron con la derrota del infantil C por 1-3.

INFANTIL D

L’escola Collblanc Torrassa es va presentar a Santa Coloma com a segona classificada del grup. Bona primera part dels nostres que han pogut competir bé i defallida a la segona part que ha provocat la golejada final per 0-4. Bon treball d’aquest infantil D que millora partit a partit.

La escuela Collblanc Torrassa se presentó en Santa Coloma como segunda clasificada del grupo. Buena primera parte de los nuestros que han podido competir bien y desfallecimiento en la segunda parte que ha provocado la goleada final por 0-4. Buen trabajo de este infantil D que mejora partido a partido.

 

INFANTIL E

Bon començament de l’Infantil E que ben d’hora va avançar-se al marcador amb el 0-1. Encara així el gol ha provocat relaxació i l’Escola Pia ha pogut empatar abans del descans.

A la segona part els nois de Dolors Martínez han sortit a per totes i han tornar a avançar-se amb l’1-2. Sense relaxar-se els nostres han donat tot el que tenien sabent que en un camp gran podrien patir. I així ha sigut, a 10 minuts del final ha arribat l’empat a dos i el definitiu 3-2.

Gran evolució d’aquest infantil que ja sap que es competir. Som-hi nois!!!

 

Buen comienzo del Infantil E que temprano se adelantó en el marcador con el 0-1. Aún así el gol provocó relajación y la Escuela Pia pudo empatar antes del descanso.
En la segunda parte los chicos de Dolors Martínez han salido a por todas y han vuelto a adelantarse con el 1-2. Sin relajarse,  los nuestros han dado todo lo que tenían, sabiendo que en un campo grande podrían sufrir. Y así ha sido, a 10 minutos del final llegó el empate a dos y el definitivo 3-2.
Gran evolución de este infantil que ya sabe que es competir. Vamos chicos !!!