L’Infantil “A” de la Fundació Esportiva Grama va empatar a zero al Municipal Xevi Ramón amb bon futbol i sense complexos. Després de no guanyar al penúltim classificat, l’UE Vilassar de Mar, l’equip acumula quatre partits seguits sense perdre, els tres últims partits van acabar en empat i per això l’equip segueix a la part baixa de la taula.

El proper partit serà a casa davant el Escola Futbol Gironès-Sabat “B”, cinquè classificat amb ratxa de tres partits seguits sense perdre, dissabte a les 13:30 hores a Santa Coloma.

INFANTIL AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama empató a cero en el Municipal Xevi Ramón con buen fútbol y sin complejos. Después de no ganar al penúltimo clasificado, el UE Vilassar de Mar, el equipo acumula cuatro partidos seguidos sin perder, los tres últimos partidos terminaron en empate y por eso el equipo sigue en la parte baja de la tabla.

El próximo partido será en casa ante el EF Gironès-Sabat «B», quinto clasificado con racha de tres partidos seguidos sin perder, el sábado a las 13:30 horas en Santa Coloma.

Por admin