La derrota de la setmana passada fa que la permanència per l’Infantil «A» es posi molt difícil. Ara amb nou entrenador, Dani Rosa, buscaran treure una victòria important a casa davant un rival de la zona baixa de la taula.

La Unificación Llefià visitarà el Nou Municipal de Santa Coloma el diumenge a les 18:15 hores de la tarda. Partit que tancarà la jornada futbolística del cap de setmana; els colomencs amb un partit menys són ara antepenúltims i necessiten amb urgència els 3 punts, guanyar a l’equip de Badalona seria posar-se a 1 punt de ells.

INFANTIL A,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

La derrota de la semana pasada hace que la permanencia para el Infantil «A» se ponga muy difícil. Ahora con nuevo entrenador, Dani Rosa, buscarán sacar una victoria importante en casa ante un rival de la zona baja de la tabla.

La Unificación Llefià visitará el Nou Municipal de Santa Coloma el domingo a las 18:15 horas de la tarde. Partido que cerrará la jornada futbolística del fin de semana; los colomenses con un partido menos son ahora antepenúltimos y necesitan con urgencia los 3 puntos, ganar al equipo de Badalona sería ponerse a 1 punto de ellos.

 

Por admin