Gran victòria de l’Infantil A que guanya en motivació ja que el líder va perdre i es queden a tres punts d’ells. L’equip de Dani Rosa va guanyar 5-1 davant la U.At. Horta B amb gols de Javi Justes (2), Francisco José (2) i Arman.

Des del primer minut de joc la Fundació va fer un gran joc amb bones sortides de toc des del darrere i creant bones ocasions. Un petit error al final de la primera part va fer que el rival fiqués una mica de por al posar el marcador en un ajustat 2-1. Després del descans els colomencs van sortir contundents per sentenciar el partit.

Foto: Jordi Lozano
Foto: Jordi Lozano

Gran victoria del Infantil A que gana en motivación ya que el líder perdió y se quedan a tres puntos de ellos. El equipo de Dani Rosa ganó 5-1 ante la U.At. Horta B con goles de Javi Justes (2), Francisco José (2) y Arman.

Desde el primer minuto de juego la Fundació hizo un gran juego con buenas salidas de toque desde atrás y creando buenas ocasiones. Un pequeño fallo al final de la primera parte hizo que el rival metiera un poco de miedo al poner el marcador en un ajustado 2-1. Tras el descanso los colomenses salieron contundentes para sentenciar el partido.

Por admin