La nova temporada de lliga comença per l’equip dirigit per Dani Rosa de la millor manera possible després de guanyar 0-1 al Municipal Nou Sardenya davant el CE Europa B.

L’equip va ser l’amo total de la pilota, una possessió que segur arribaria ha estar rondant un 80%. Possessió, bons moviments de desmarcatge i moltes arribades a l’àrea contrària; l’equip ho estava fent tot bé però només faltava finalitzar les jugades, el porter local aconseguia imposar-se mantenint un 0-0 al final de la primera part.

Després del descans el guió seguiria sent el mateix i va ser en l’últim tram quan el marcador es mouria. Els canvis, la mateixa pressió i de nou tenir la pilota, i al final el premi arribaria. Jan López recuperava una pilota i aconseguia marcar per dalt.

Dani Rosa:«He vist un equip molt conjuntat. Sortint des del darrere al primer toc i amb un gran futur, content per l’inici.»

FOTOS DEL PARTIT: https://plus.google.com/u/0/photos/114910583159723277693/albums/6201874387544479681

infAeuropa
Foto: Jordi Lozano

La nueva temporada de liga comienza para el equipo dirigido por Dani Rosa de la mejor forma posible tras ganar 0-1 en el Municipal Nou Sardenya ante el CE Europa B.

El equipo fue el dueño total de la pelota, una posesión que seguro llegaría ha estar rondando un 80%. Posesión, buenos movimientos de desmarque y muchas llegadas al área contraria; el equipo lo estaba haciendo todo bien pero solo faltaba finalizar las jugadas, el portero local conseguía imponerse manteniendo un 0-0 al final de la primera parte.

Tras el descanso el guion seguiría siendo el mismo y fue en el último tramo cuando el marcador se movería. Los cambios, la misma presión y de nuevo tener la pelota, y al final el premio llegaría. Jan López recuperaba una pelota y conseguía marcar por arriba.

Dani Rosa: «He visto un equipo muy conjuntado. Saliendo desde atrás al primer toque y con un gran futuro, contento por el inicio.»

Por admin