L’inclusiu segueix a ritme de golejades

En la imatge trobem d’esquerra a dreta (part de dalt): Miguel Sánchez, David Rodríguez, Jofre Ruíz, Nicolás Díaz, Rafael Rojano, Daniel Cabañas i Sergio Molina. En la part de sota també d’esquerra a dreta: Jesús Luna, José Antonio Collada, Daniel Salinas, Fco. Manuel Caparrós i Youssef.

El passat dia 8 de novembre es va disputar el segon partit de lliga del nostre equip inclusiu en el pavelló La Bastida, aquesta vegada contra el club esportiu històric Martinenc obtenint un resultat final de 7-1 proclamant-nos així guanyadors d’aquesta jornada.

El partit va estar captivant i abans del descans el marcador ja era de 2-1 on els nostres portaven avantatge. No van necessitar més de pocs minuts en començar la segona part, quan fent treball d’equip es va aconseguir fer 3 gols més i també aprofitant el control del joc es van poder fer rotacions, donant descans als diferents jugadors perquè tots tinguessin el seu moment de glòria a la pista.

És per això que volem felicitar a l’equip fent una especial menció als golejadors Sergio Molina (2), Nicolás Díaz (2), José Antonio Collada, Daniel Salinas i Alberto Vela.

Enhorabona equip! A seguir treballant pel següent partit el dijous 14 contra el Cerdanyola.

El pasado día 8 de noviembre se disputó el segundo partido de liga de nuestro equipo inclusivo en el pabellón La Bastida, esta vez contra el club deportivo histórico Martinenc obteniendo un resultado final de 7-1 proclamándonos así ganadores de esta jornada.

El partido estuvo muy interesante y ya antes del descanso, el marcador era de 2-1 dónde los nuestros llevaban la ventaja. Fue al empezar la segunda parte cuando los nuestros no necesitaron más de unos pocos minutos cuándo colaborando todos en equipo consiguieron marcar 3 goles más. En esta segunda parte aprovechando el control del juego se pudieron hacer rotaciones, dando descanso a los diferentes jugadores para que todos tuvieran su momento de gloria en la pista.

Por la gran victoria queremos felicitar a nuestro equipo, haciendo una especial mención a los goleadores: Sergio Molina (2), Nicolás Díaz (2), José Antonio Collada, Daniel Salinas y Alberto Vela.
¡Enhorabuena equipo! A seguir trabajando por el siguiente partido el jueves 14 contra el Cerdanyola.