L’Escola A és l’única que va poder guanyar

21/12/2015

escuelaA1516

ESCOLA A 5-2 FC Sant Martí-Condal

Partit en el qual l’equip local va sortir una mica adormit cosa que va fer que els visitants s’avancessin en dues ocasions durant el primer quart. Però la millora en el joc per part de la Grama en la segona meitat va fer que es pogués donar la volta al marcador davant un rival que va posar les coses difícils i va lluitar fins al final.

Partido en el que el equipo local salió algo dormido cosa que hizo que los visitantes se adelantaran en dos ocasiones durante el primer cuarto. Pero la mejoría en el juego por parte de la Grama en la segunda mitad hizo que se pudiera dar la vuelta en el marcador ante un rival que puso las cosas difíciles y luchó hasta el final.

[divider]

ESCUELA B 2-5 CF Lloreda

Els nois de Jonathan Fortea van fer un gran partit. Els colomencs van estar a punt de sorprendre el líder invicte de la lliga. Al descans el marcador era de 0-2, i llavors va arribar un meravellós tercer quart en què els locals van aconseguir empatar i van arribar a merèixer remuntar després d’enviar tres pilotes al pal. L’equip finalment acabaria perdent però segueixen creixent dia a dia.

Los chicos de Jonathan Fortea hicieron un partidazo. Los colomenses estuvieron a punto de sorprender al líder invicto de la liga. Al descanso el marcador era de 0-2, y entonces llegó un maravillo tercer cuarto en el que los locales lograron empatar y llegaron a merecer remontar tras enviar tres balones al palo. El equipo finalmente acabaría perdiendo pero siguen creciendo día a día.

[divider]

ESCOLA C 2-5 PB Trajana-Sant Just B

Dissabte a Les Oliveres els nois van fer un partit molt seriós davant un rival molt complicat. El tercer classificat va aconseguir emportar-se la victòria després de treballar molt davant un equip colomenc que li va posar les coses difícils.

El sábado en Les Oliveres los chicos hicieron un partido muy serio ante un rival muy complicado. El tercer clasificado consiguió llevarse la victoria tras trabajar mucho ante un equipo colomense que le puso las cosas difíciles.