L’Aleví «H» FEGrama va acomiadar l’any amb una derrota per la mínima a Badalona; els nois van perdre 3-2 davant els Salesians Bosco-Horta CE. El primer partit del nou any serà el dissabte 10 de gener davant el Sistrells CF, a les 13 hores a Santa Coloma.

Partit molt combatut on el terreny de joc (terra) ha provocat que sigui un partit boig sense un clar dominador. La Fundació es va posar per davant amb un gol de Raúl després d’una paret molt bona amb Jean Paul. L’empat d’ells va arribar després d’un contraatac.

L’1-2 arribaria després d’un xut molt llunyà de Jonathan; desgraciadament un minut després arribaria el 2-2. Després de l’empat el partit podia haver caigut per els dos equips, però aquesta vegada la sort no va estar del nostre costat i els locals a cinc minuts del final es va emportar el partit.

aleviH 221214

El Alevín “H” FEGrama despidió el año con una derrota por la mínima en Badalona; los chicos perdieron 3-2 ante los Salesians Bosco-Horta CE. El primer partido del nuevo año será el sábado 10 de enero ante el Sistrells CF, a las 13 horas en Santa Coloma.

Partido muy combatido donde el terreno de juego (tierra) ha provocado que sea un partido loco sin un claro dominador. La Fundació se puso por delante con un gol de Raúl tras una pared muy buena con Jean Paul. El empate de ellos llego tras un contraataque.

El 1-2 llegaría tras un chute muy lejano de Jonathan; desgraciadamente un minuto después llegaría el 2-2. Tras el empate el partido podía haber caído para ambos equipos, pero esta vez la suerte no estuvo de nuestro lado y los locales a cinco minutos del final se llevó el partido.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976496&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976496&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin