L’Aleví-Benjamí va tancar la temporada amb derrota al derbi

Diumenge a Les Oliveres les noies de Jordi Pérez van acomiadar la lliga amb derrota per 2-5 davant el CD Arrabal-Calaf de Gramenet, el millor equip de la categoria.

Partit amb molt poc futbol ja que les dimensions del camp han dificultat a tots dos equips poder circular la pilota i trobar espais. Una Grama que va saltar al camp a fer la seva feina i es va mostrar com un gran equip digne de la cinquena posició que han aconseguit aquest any en lliga. Van plantar cara a les visitants, campiones de lliga, i posant-2-0 a favor, fruit del gran treball a nivell defensiu i els dos gols de Carla.

La Fundació havia aconseguit anul·lar les jugadores claus del rival, i així aprofitar per crear jugades i construir des de mig camp, ja que des del darrere implicava molt risc. A la mitja part l’Arrabal va anar a per totes i el cansament del gran esforç realitzat per la Grama en els dos primers quarts va comportar a la remuntada de les visitants.

Hem de felicitar a tot l’equip pel gran treball realitzat en el partit i en tota la lliga, deixant el nom del club i els nostres valors al capdamunt. Ara toca preparar els equips per a una nova temporada on esperem que segueixin naixent grans jugadores com les que tenim i puguem ajudar-los a arribar a complir els seus somnis.

Aleví-Benjamí 1516

El domingo en Les Oliveres las chicas de Jordi Pérez despidieron la liga con derrota por 2-5 ante el CD Arrabal-Calaf de Gramenet, el mejor equipo de la categoría.

Partido con muy poco fútbol ya que las dimensiones del campo han dificultado a ambos equipos poder circular el balón y encontrar espacios. Una Grama que salto al campo a hacer su trabajo y se mostró como un gran equipo digno de la quinta posición que han conseguido este año en liga. Plantaron cara a las visitantes, campeonas de liga, y poniéndose 2-0 a favor, fruto del gran trabajo a nivel defensivo y los dos goles de Carla.

La Fundació había conseguido anular las jugadoras claves del rival, y así aprovechar para crear jugadas y construir desde medio campo, ya que desde atrás implicaba mucho riesgo. A la media parte el Arrabal fue a por todas y el cansancio del gran esfuerzo realizado por la Grama en los dos primeros cuartos conllevó a la remontada de las visitantes.

Hemos de felicitar a todo el equipo por el gran trabajo realizado en el partido y en toda la liga, dejando el nombre del club y nuestros valores en lo más alto. Ahora toca preparar los equipos para una nueva temporada donde esperemos que sigan naciendo grandes jugadoras como las que tenemos y podamos ayudarles a llegar a cumplir sus sueños.