L’Aleví-Benjamí va golejar abans de marxar de vacances

L’Aleví-Benjamí va marxar de vacances golejant 3-9 Women’s Soccer.

Partit molt lluitat per la Grama, els qui van començar molt bé sortint amb intensitat des del xiulet inicial. A la mitja part la Fundació va marxar manant al marcador amb un clar 1-4. Va ser un partit d’intensitat i de lluita, on la Fundació va crear moltes jugades i en la segona meitat van marcar cinc gols més.

Al final del partit les colomenques es van relaxar una mica i per dos errors les locals van maquillar el resultat. En definitiva, va ser un partit de posar-li ganes i tenir les coses molt clares dins del camp.

El Alevín-Benjamín se marchó de vacaciones goleando 3-9 Women’s Soccer.

Partido muy luchado por la Grama, quienes empezaron muy bien saliendo con intensidad desde el pitido inicial. A la media parte la Fundació se marchó mandando en el marcador con un claro 1-4. Fue un partido de intensidad y de lucha, donde la Fundació creó muchas jugadas y en la segunda mitad marcaron cinco goles más.

Al final del partido las colomenses se relajaron un poco y por dos errores las locales maquillaron el resultado. En definitiva, fue un partido de ponerle ganas y tener las cosas muy claras dentro del campo.