L’Aleví-Benjamí va empatar a les Instal·lacions Parroquials de Llerona

Les noies de l’Aleví-Benjamí no van poder endur-se els 3 punts tot i l’esforç i treball realitzat. El CE Llerona B i la FE Grama es van repartir 1 punt.

A les jugadores colomenques els va faltar profunditat, a causa d’una defensa local molt gran i contundent. Això va comportar al fet que la Grama li costés entrar dins l’àrea per finalitzar, fent que els xuts no fossin prou contundents per marcar. En canvi les de Jordi Pérez van ser contundents en defensa fent molt bona pressió.

El primer gol del partit va arribar per a les locals amb un xut des de fora de l’àrea, pràcticament impossible d’aturar. Però als pocs minuts, Naiara centrava en un córner i Ainara amb una espectacular volea empatava. Tot i que les visitants van crear més ocasions que les locals el marcador final va ser d’empat.

alevben

Las chicas del Alevín-Benjamín no pudieron llevarse los 3 puntos a pesar del esfuerzo y trabajo realizado. El CE Llerona B y la FE Grama se repartieron 1 punto.

A las jugadoras colomenses les faltó profundidad, debido a una defensa local muy grande y contundente. Eso conllevó a que a la Grama le costara entrar dentro del área para finalizar, haciendo que los chutes no fueran suficientemente contundentes para marcar. En cambio las de Jordi Pérez fueron contundentes en defensa haciendo muy buena presión.

El primer gol del partido llegó para las locales con un chute desde fuera del área, prácticamente imposible de parar. Pero a los pocos minutos, Naiara centraba en un córner y Ainara con una espectacular volea empataba. A pesar de que las visitantes crearon más ocasiones que las locales el marcador final fue de empate.