L’Aleví-Benjamí va caure per la mínima al camp de l’Espanyol

Les noies de Jordi Peréz van plantar cara al RCD Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El camp entollat va dificultar el joc als dos conjunts que veien com era complicat finalitzar les accions. Partit molt igualat amb ocasions a banda i banda, però la sort al final va ser per al costat local que després d’una falta que impactava al travesser la pilota botava al terra i Patricia aconseguia rebutjar la pilota però l’àrbitre va interpretar que la pilota havia entrat. Gol fantasma i 1-0.

Un gol que va arribar en l’últim quart del partit, a partir d’allí les nostres noies van tenir algunes bones ocasions d’empatar però finalment el gol mai arribaria.

Aleví-Benjamí 1516

Las chicas de Jordi Peréz plantaron cara al RCD Espanyol B en la Ciudad Deportiva Dani Jarque.

El campo encharcado dificultó el juego a los dos conjuntos que veían como era complicado finalizar las acciones. Partido muy igualado con ocasiones en ambos lados, pero la suerte al final fue para el lado local que tras una falta que impactaba en el larguero la pelota botaba en el suelo y Patricia conseguía despejar el balón pero el árbitro interpretó que el balón había entrado. Gol fantasma y 1-0.

Un gol que llegó en el último cuarto del partido, a partir de allí nuestras chicas tuvieron algunas buenas ocasiones de empatar pero finalmente el gol nunca llegaría.