L’Aleví B va caure al camp del Tecnofutbol

L’Aleví B va caure derrotat per un ajustat 6-4 davant el Tecnofútbol CF. La Grama va tornar a mostrar un gran futbol.

Van competir i van jugar molt bé els colomencs davant un rival de la part alta de la classificació. En quatre minuts els locals es van posar 2-0 al marcador i abans del final del primer quart vam tenir més gols, Marc Ortega va retallar distàncies i el Tecnofutbol va fer el tercer. Al descans tot va quedar obert gràcies al gol d’Eric Gálvez (4-2).

La segona meitat va començar amb gol visitant, Joel Tijan va marcar el 4-3 i malgrat que el seu equip va lluitar i va tenir ocasions per empatar, de nou la punteria la va tenir l’equip local. La Grama va dominar de principi a fi però com sempre la falta de consistència enrere els va condemnar a no endur-se la victòria.

AB

El Alevín B cayó derrotado por un ajustado 6-4 ante el Tecnofútbol CF. La Grama volvió a mostrar un gran fútbol.

Compitieron y jugaron muy bien los colomenses ante un rival de la parte alta de la clasificación. En cuatro minutos los locales se pusieron 2-0 en el marcador y antes del final del primer cuarto tuvimos más goles, Marc Ortega recortó distancias y el Tecnofutbol hizo el tercero. Al descanso todo quedó abierto gracias al gol de Eric Gálvez (4-2).

La segunda mitad empezó con gol visitante, Joel Tijan marcó el 4-3 y pese a que su equipo luchó y tuvo ocasiones para empatar de nuevo la puntería la tuvo el equipo local. La Grama dominó de principio a fin pero como siempre la falta de consistencia atrás les condenó a no llevarse la victoria.