L’Aleví A va lluitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

L’Aleví A va fer un gran partit davant el FC Barcelona D. El marcador final va ser un 5-1 però els nens van estar molt bé, lluitant molt i mostrant una gran actitud. La intenció de l’equip amb pilota sabent que el contrari anava a pressionar va ser deixar a dalt al davanter per atreure’ls i buscar un joc directe amb el punta que es quedava sol amb el central, a partir d’aquí buscar una descàrrega i jugar per fora.

La intenció de la Grama davant un rival que juga amb un sistema 3-1-1-1 era pressionar molt alt per no deixar sentir-se còmode al Barça llevant-los la possessió per obligar-los a jugar directes. Els colomencs van aconseguir posar en pràctica la seva intenció arribant a avançar-se al marcador al minut 5 (0-1, gol de Leo a passada d’Aleix).

Els locals van aprofitar un parell d’errors per a posar-se per davant al final del primer quart. Abans del descans arribaria el tercer gol local. En el tercer quart la Grama va aguantar molt bé i va arribar a dominar davant un Barça que se li notava cansat, tot i així no van aconseguir retallar distàncies en el marcador. En l’últim quart els blaus es van anar amunt a la recerca del gol i al contraatac els locals van sentenciar amb dos gols.

El Alevín A hizo un gran partido ante el FC Barcelona D. El marcador final fue un 5-1 pero los niños estuvieron muy bien, luchando mucho y mostrando una gran actitud. La intención del equipo con balón sabiendo que el contrario iba a presionar fue dejar arriba al delantero para atraerlos y buscar un juego directo con el punta que se quedaba solo con el central, a partir de ahí buscar una descarga y jugar por fuera.

La intención de la Grama ante un rival que juega con un sistema 3-1-1-1 era presionar muy alto para no dejar sentirse cómodo al Barça quitándoles la posesión para obligarles a jugar directos. Los colomenses consiguieron poner en práctica su intención llegando a adelantarse en el marcador en el minuto 5 (0-1, gol de Leo a pase de Aleix).

Los locales aprovecharon un par de errores para ponerse por delante al final del primer cuarto. Antes del descanso llegaría el tercer gol local. En el tercer cuarto la Grama aguantó muy bien y llegó a dominar ante un Barça que se le notaba cansado, aún así no consiguieron recortar distancias en el marcador. En el último cuarto los azules se fueron arriba en busca del gol y al contraataque los locales sentenciaron con dos goles.