L’Aleví A FEGrama va perdre a Granollers

L’Aleví A FEGrama de Christian Rueda va sumar una derrota que el col·loca amb 9 punts entre els últims tres classificats de Preferent Aleví. Diumenge a les 14:30 jugaran a casa davant l’últim classificat, el CE Europa, que porta 0 punts en 10 jornades.

Tot i que començaria la Fundació dominant el partit gràcies a una jugada d’estratègia en un córner que rematava Iker Cortes a la xarxa, el partit de l’equip va ser molt dolent. La passivitat defensiva durant tot el partit els portaria a veure com el Granollers li donaria la volta al marcador i arribaria a posar-se 4-1.

A la segona part l’equip a estones va millorar però ja era tard per remuntar, Héctor Herrero retallaria distàncies, però al final el resultat acabaria en un 5-2 merescut per als locals.

Christian Rueda: «Partit per reflexionar i sense cap dubte aprendre dels errors tant individuals com col·lectius.»

fichatecgranollers52feg

Alevi_A_FEGrama-MANLLEU@chemacarva044

El Alevín A FEGrama de Christian Rueda sumó una derrota que le coloca con 9 puntos entre los últimos tres clasificados de Preferente Alevín. El domingo a las 14:30 jugarán en casa ante el último clasificado, el CE Europa, que lleva 0 puntos en 10 jornadas.

Pese a que empezaría la Fundació dominando el encuentro gracias a una jugada de estrategia en un córner que remataba Iker Cortes a la red, el partido del equipo fue muy malo. La pasividad defensiva durante todo el encuentro les llevaría a ver como el Granollers le daría la vuelta al marcador y llegaría a ponerse 4-1.

En la segunda parte el equipo a ratos mejoró pero ya era tarde para remontar, Héctor Herrero recortaría distancias, pero al final el resultado acabaría en un 5-2 merecido para los locales.

Christian Rueda: «Partido para reflexionar y sin ninguna duda aprender de los errores tanto individuales como colectivos.»