L’Aleví A FEGrama marxarà dissabte a la Ciutat Esportiva Fundació Marcet del Tecnofutbol, vuitè

L’Aleví Preferent de la FEGrama de Christian Rueda ha estat més que a punt d’emportar-se el que es mereixia: un repartiment de punts amb el líder, el CF Damm, que es va avançar en el primer quart i no va ser fins al tercer que Pau Mata empatés el partit.

Un partit liderat per la Fundació Grama que va veure com li marcaven a pocs minuts del final. Els jugadors de la FEG saben que han tutejat el líder i poden aconseguir el que es proposin.

Aquesta derrota s’assembla al ajustadíssim resultat a casa del Cornellà (4-3) on també es va fregar el doblegar el favorit.

Per a la jornada 6, els de Santa Coloma marxaran a la Ciutat Esportiva Fundació Marcet del Tecnofutbol, vuitè amb set punts, el dissabte 25 d’octubre des de les 08:30 hores.

Alevi_A_Fundacio Grama Santa coloma-cf DAMM @chemacarva
Alevi_A_Fundacio Grama Santa coloma-cf DAMM @chemacarva

El Alevín Preferente de la FEGrama de Christian Rueda ha estado más que a punto de llevarse lo que se merecía: un reparto de puntos con el líder, el CF Damm, quien se adelantó en el primer cuarto y no fue hasta el tercero que Pau Mata empatara el encuentro.

Un partido liderado por la Fundació Grama que vio cómo le marcaban a pocos minutos del final. Los jugadores de la FEG saben que han tuteado al líder y pueden conseguir lo que se propongan.

Esta derrota se parece al ajustadísimo resultado en casa del Cornellà (4-3) donde también se rozó el doblegar al favorito.

Para la jornada 6, los de Santa Coloma marcharán a la Ciudad Deportiva Fundación Marcet del Tecnofutbol, octavo con siete puntos, el sábado 25 de octubre desde las 08:30 horas.

Alé Grama!!!

Resultats Classificació