L’Aleví A de la F.E. Grama jugarà dissabte contra l’Escola Futbol Mataró, setè, al Nou Municipal de Santa Coloma

L’Aleví A de la Fundació Esportiva Grama desprès d’aconseguir a la jornada passada una importantíssima victòria a casa del Granollers, cinquè classificat, per un 2-3 final, els toca jugar a casa.

Aquest treballat i merescut triomf situa a l’equip de la Fundació Grama dirigit per Ferran Hernández és onzè amb 18 punts, i donà confiança necessària per enfrontar-se i vèncer qualsevol equip com l’Escola Futbol Mataró, setè amb vint punts, que el rebrem el dissabte dia 1 de febrer a les 11 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Per això convidem a tots els socis de la Fundació Grama i els aficionats al futbol de Santa Coloma a disfrutar i donar suport al nostre equip al Nou Municipal.

Alé Grama!!!

El Alevín A de la Fundación Deportiva Grama después de conseguir en la jornada pasada una importantísima victoria en casa del Granollers, quinto clasificado, por un 2-3 final.

Este trabajado y merecido triunfo sitúa al equipo de la Fundación Grama dirigido por Ferran Hernández es undécimo con 18 puntos, y dio confianza necesaria para enfrentarse y vencer a cualquier equipo como la Escuela Fútbol Mataró, séptimo con veinte puntos, que el recibiremos el sábado día 1 de febrero a las 11 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Por eso invitamos a todos los socios de la Fundación Grama y los aficionados al fútbol de Santa Coloma a disfrutar y apoyar a nuestro equipo en el Nou Municipal.