Montalván va empatar el partit al minut 85.

Nou empat per al juvenil contra un dels candidats a l’ascens

El Juvenil A de la Grama va començar bé el seu partit contra el Mataró, jugant a camp contrari i atacant amb fluïdesa. Encara així, una pèrdua de pilota al mig del camp acompanyada d’un error defensiu la va culminar l’equip visitant amb el primer gol de la matinal en un contraatac. 0-1 als 11 minuts de joc.

Amb el gol a favor, l’equip del maresme va començar a creure en el que feia i va equilibrar el matx emprant la picaresca futbolística de la pèrdua de temps per evitar un ritme constant i un joc ràpid. La Grama va diluir-se en aquesta dinàmica sense trobar el camí per fer ocasions clares. Vam arribar al descans amb victòria visitant per 0-1.

Els moviments tàctics duts a terme per míster, Kiku Parcerisas, després del descans van donar els seus fruits i la Grama va portar el joc a l’àrea del Mataró. Els visitants no sortien de l’àrea mentre els colomencs gaudien de nombroses ocasions avortades pel porter, pels defensors, pels pals de la porteria o, simplement, per errors en l’execució final que ens condemnen.

Finalment la insistència va donar resultat i Àlex Montalván va aconseguir empatar el partit al minut 85 posant igualtat al marcador fins al xiulet final.

Resumint, 1-1 dinal en un partit on la Grama va ser molt superior a un rival que ha de llluitar per les places d’ascens donat les seves temporades anteriors. Els nois del Juvenil estan en el bon camí, desplegant un gran futbol a nivell ofensiu i sent el quart equip menys golejat, només queda seguir treballant diàriament per millorar la faceta golejadora i la primera victòria arribarà.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

[divider]

El once inicial del Juvenil contra el Mataró

Nuevo empate para el juvenil contra uno de los candidatos al ascenso

El Juvenil A de la Grama comenzó bien su partido contra el Mataró, jugando en campo contrario y atacando con fluidez. Aún así, una pérdida en el medio campo con un error defensivo la culminó el equipo visitante con el primer gol de la matinal tras una contra. 0-1 a los 11 minutos de juego.

Con el gol a favor, el equipo del maresme empezó a creer en lo que hacía y equilibró el partido empleando la picaresca futbolística de la pérdida de tiempo para evitar un ritmo constante y rápido en el juego. La Grama se diluyó en esa dinámica sin encontrar el camino para hacer ocasiones claras. Llegamos al descanso con esa victoria visitante por 0-1.

Los movimientos tácticos llevados a cabo por el míster, Kiku Parcerisas, tras el descanso dieron su fruto y la Grama consiguió llevar el juego al área del Mataró. Los visitantes no salían de su área mientras los colomenses gozaban de múltiples ocasiones abortadas por el portero, por los defensores, por los palos de la portería o, simplemente, por errores en la ejecución final que nos condenan.

Finalmente la insistencia dio sus frutos y Álex Montalván consiguió empatar el partido en el minuto 85 poniendo las tablas en el marcador hasta el pitido final.

Resumiendo, 1-1 final en un partido donde la Grama fue muy superior a un rival que debe luchar por las plazas de ascenso dado sus anteriores temporadas. Los chicos del Juvenil están en el buen camino, desplegando un gran fútbol a nivel ofensivo y siendo el 4º equipo menos goleado, solo queda seguir trabajando diariamente para mejorar en la faceta goleadora y la primera victoria llegará.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

 

Por admin