La Grama visita un dels millors equips de la segona volta

El conjunt de José Antonio García Escribano encara una sortida molt complicada davant un dels millors equips de la segona volta del campionat. Sumar els tres punts seran vitals per seguir forts al cap de la lliga.

Diumenge a les 17 hores al Municipal de Vic.

El seu rival serà la UE Vic, cinquè classificat de la lliga amb un partit encara pendent per jugar. Arriben a aquesta jornada després de veure trencada la seva ratxa de 9 jornades consecutives sense perdre, primera derrota en aquesta segona volta de campionat. A més arribaran amb múltiples baixes, fins a 4 per sanció.

El conjunto de José Antonio García Escribano encara una salida muy complicada ante uno de los mejores equipos de la segunda vuelta del campeonato. Sumar los tres puntos serán vitales para seguir fuertes en la cabeza de la liga.

El domingo a las 17 horas en el Municipal de Vic.

Su rival será la UE Vic, quinto clasificado de la liga con un partido todavía pendiente por jugar. Llegan a esta jornada tras ver rota su racha de 9 jornadas consecutivas sin perder, primera derrota en esta segunda vuelta de campeonato. Además llegarán con múltiples bajas, hasta 4 por sanción.