En la tarda del dilluns 18 de setembre es va celebrar un acte de germanor a la Sala de Premsa del Municipal de la Grama. La Fundació Esportiva Grama i el CER es van unir amb membres de l’AECC per a l’organització del repartiment de dorsals i inscripció a la Cursa per la Vida 2018.

Tant el centre esportiu com la nostra entitat seran els dos punts de venda més importants.

Antonio Morales (President FE Grama): «Volem que tota Santa Coloma i les ciutats properes com Badalona o Sant Adrià ens ajudin. Tenim dos punts de venda on us esperem per lluitar junts amb una malaltia que tenen moltes famílies.»

Maria Palma (Presidenta AECC): «Aquest any compleix 15 anys la Cursa per la Vida. Els diners íntegre va per a la investigació. El 21 d’octubre hem de ser tots una pinya. Vull donar-vos les gràcies per recolzar-nos.»

Javier Rojas (Director Esportiu CER): «El CER com en altres ocasions està encantat de poder ajudar i col·laborar en aquestes causes. Estarem com a punt de venda i també farem una Masterclass de Zumba el 21 d’octubre.»

Lluitem junts!!

A la foto: Javier Rojas (Director Esportiu CER), Encarni Santiago (Gerent CER), Maria Palma (Presidenta AECC), Antonio Morales (Presidente FE Grama), Pilar Palanques i Isabel Andreu (AECC Sta.Coloma), i Manolo García (Vicepresident FE Grama).
Daniel Borrallo (Directiu Àrea Social i Comunicació FE Grama) i Javier Rojas (Director Esportiu CER) seran els màxims responsables de l’organització sota la supervisió d’Antonio Morales i Encarni Santiago.

En la tarde del lunes 18 de septiembre se celebró un acto de hermandad en la Sala de Premsa del Municipal de la Grama. La Fundació Esportiva Grama y el CER se unieron con miembros de la AECC para la organización del reparto de dorsales e inscripción en la Cursa per la Vida 2018.

Tanto el centro deportivo como nuestra entidad serán los dos puntos de venta más importantes.

Antonio Morales (Presidente FE Grama): «Queremos que toda Santa Coloma y las ciudades cercanas como Badalona o Sant Adrià nos ayuden. Tenemos dos puntos de venta donde os esperamos para luchar juntos con una enfermedad que tienen muchas familias.»

Maria Palma (Presidenta AECC): «Este año cumple 15 años la Cursa per la Vida. El dinero íntegro va para la investigación. El 21 de octubre tenemos que ser todos una piña. Quiero daros las gracias por apoyarnos.»

Javier Rojas (Director Deportivo CER): «El CER como en otras ocasiones está encantado de poder ayudar y colaborar en estas causas. Estaremos como punto de venta y también realizaremos una Masterclass de Zumba el 21 de octubre.»

¡Luchemos juntos!

Por admin