La Grama, amb el final del Ramadà

12/04/2024

Aquest darrer dimecres 10 d’abril, la comunitat musulmana va donar-se cita al Municipal de la Grama per realitzar el prec final del Ramadà. El president, Antonio Morales, va ser-hi present, en una jornada especial que per tercer any consecutiu es desenvolupa al nostre estadi gràcies a la col·laboració i l’autorització de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La Grama va atendre’ls de la millor manera possible ja que és una entitat multicultural, on tractem a tots per igual i no per raó de cultura, religions o nacionalitat. Tothom té cabuda al nostre club. L’acte va transcòrrer amb total normalitat en una jornada especial pels musulmans, que van agraïr al club la facilitat i predisposició per fer possible la realització del Eid El Fitr.

A la imatge de portada, s’aprecia a Tarik, president de l’Associació Religiosa Tajdid (dreta) i Abdellah, imam de la mesquita (centre), juntament al president de la Grama, Antonio Morales, un cop finalitzat el prec a les instal·lacions del Municipal de la Grama.

Este pasado miércoles 10 de abril, la comunidad musulmana se dio cita en el Municipal de la Grama para realizar el ruego final del Ramadán. El presidente, Antonio Morales, estuvo presente, en una jornada especial que por tercer año consecutivo se desarrolla en nuestro estadio gracias a la colaboración y autorización del Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet.

La Grama les atendió de la mejor manera posible ya que es una entidad multicultural, donde tratamos a todos por igual y no por razón de cultura, religiones o nacionalidad. Todo el mundo tiene cabida en nuestro club. El acto transcurrió con total normalidad en una jornada especial por los musulmanes, que agradecieron al club la facilidad y predisposición para hacer posible la realización del Eid El Fitr.

En la imagen de portada, se aprecia a Tarik, presidente de la Asociación Religiosa Tajdid (derecha) y Abdellah, imán de la mezquita (centro), junto al presidente de la Grama, Antonio Morales, una vez finalizado el rezo en las instalaciones del Municipal de la Grama.