La FE Grama tindrà un filial

21/06/2024

La FE Grama vol comunicar la creació d’un equip filial que començarà a competir a la propera temporada 2024-25. Aquest equip farà de pont entre els dos referents actuals de l’entitat: el primer equip, que competeix a Tercera RFEF, i el Juvenil A, que ho fa a Lliga Nacional Juvenil.

La creació d’aquest equip servirà perquè els jugadors de la Fundació Esportiva Grama no es vegin obligats a sortir del club un cop acabin la seva etapa de futbol formatiu. Els qui no pugin al primer equip tindran l’oportunitat de continuar vinculats a la Grama a través d’aquest filial. Donat que la pedrera colomenca segueix en constant creixement, volem que els jugadors puguin seguir al club i progressar al món del futbol de la nostra mà.

A la imatge de portada, un XI inicial del Juvenil A a un partit de la temporada 2023-24.

(Castellano)

La FE Grama quiere comunicar la creación de un equipo filial que empezará a competir en la próxima temporada 2024-25. Este equipo hará de puente entre los dos actuales referentes de la entidad: el primer equipo, que compite en Tercera RFEF, y el Juvenil A, que lo hace en Liga Nacional Juvenil.

La creación de este equipo servirá para que los jugadores de la Fundación Deportiva Grama no se vean obligados a salir del club una vez acaben su etapa de fútbol formativo. Quienes no suban al primer equipo tendrán la oportunidad de continuar vinculados a la Grama a través de este filial. Dado que la cantera colomense sigue en constante crecimiento, queremos que los jugadores puedan seguir en el club y progresar en el mundo del fútbol de nuestra mano.

En la imagen de portada, un XI inicial del Juvenil A en un partido de la temporada 2023-24.