La FE Grama, present a un acte de la comunitat islàmica de Catalunya

20/03/2024

La Fundació Esportiva Grama, des de la seva fundació a l’any 2010, ha estat un agent integrador social a Santa Coloma de Gramenet. Així ho demostren les més de 30 nacionalitats que hi ha al club, les múltiples accions realitzades durant aquest temps i la gran quantitat de persones que passen cada dia per les nostres instal·lacions per practicar esport, sense importar la seva condició ètnica ni social.

Aquest darrer dimarts 19 de març, el president Antonio Morales, juntament al vicepresident Francesc Sánchez, van assistir a un acte de la comunitat islàmica de Catalunya amb motiu del Ramadà. Al llarg d’aquest esdeveniment de reflexió i respecte intercultural, es va manifestar de forma clara l’apreci cap al nostre president i a la nostra Fundació.

Entre els presents a l’acte s’hi trobaven personalitats com Eric Abidal o el pare del jugador del Barça cedit al Brighton Ansu Fati, així com diversos empresaris. També va acompanyar als representants de la Grama Antonio Mohedano, a un acte presidit per l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmon, qui va saludar molt amablement al nostre president. A més, hi havia un representant de l’església catòlica, un rabí de la confessió jueva i representants dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.


La Fundació Esportiva Grama, desde su fundación en el año 2010, ha sido un agente integrador social en Santa Coloma de Gramenet. Así lo demuestran las más de 30 nacionalidades que existen en el club, las múltiples acciones realizadas durante este tiempo y la gran cantidad de personas que pasan cada día por nuestras instalaciones para practicar deporte, sin importar su condición étnica ni social.

Este pasado martes 19 de marzo, el presidente Antonio Morales, junto con el vicepresidente Francesc Sánchez, asistieron a un acto de la comunidad islámica de Cataluña con motivo del Ramadán. A lo largo de este evento de reflexión y respeto intercultural, se manifestó de forma clara el aprecio hacia nuestro presidente y nuestra Fundación.

Entre los presentes en el acto se encontraban personalidades como Eric Abidal o el padre del jugador del Barça cedido al Brighton Ansu Fati, así como varios empresarios. También acompañó a los representantes de la Grama Antonio Mohedano, a un acto presidido por el alcalde de Cornellà, Antoni Balmon, quien saludó muy amablemente a nuestro presidente. Además, existía un representante de la iglesia católica, un rabino de la confesión judía y representantes de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado.