Passar pàgina i treballar per aconseguir el nivell òptim que s’espera d’aquesta plantilla.

Hem de donar un pas endavant i el vestidor n’és conscient. En el camí per refer-nos es troba el filial de la U.E. Llagostera que demà visitarà el nostre Estadi situats a la cua de la classificació. Els nois del filial arriben a Santa Coloma amb només dos punts que han aconseguit després de sis derrotes (Palamós, 1-0; Jonquera, 0-1; Mataró , 3-1; Vic, 0-3; Girona, 1-0; i Guineueta 0-1) i dos empats (Tona, 0-0 i Parets, 1-1).

Aquesta és la situació del rival de demà però Juan Camilo Vázquez avisa: “No en hem de refiar mirant la classificació ni dels números que ha fet fins ara la Llagostera B”. El tècnic de la Grama ha analitzat a consciència al “filialasso” i veu que “son un equip molt jove però tal i com han jugat fins ara, potser haurien de tenir algun punt més dels que tenen”.

A més, Camilo també destaca l’arribada de Vicenç Fernández a la banqueta del filial de la Llagostera ja que “en quatre jornades ha aconseguit els dos punts que  sumen a la classificació i ha caigut per la mínima contra rivals com Palamós i Girona”. Per Juan Camilo, el nou míster de l’equip gironí ha aconseguit formar un bloc que “encaixa pocs gols, fa un futbol atractiu i arrisca en la sortida de pilota”.

Pel que fa a la Grama, els nostres jugadors assumeixen el pas enrere de la passada setmana a Manlleu i saben que el partit de demà és una final més. Amb la intenció de sortir a buscar la victòria d’inici i no patir davant de la pressió del rival, els jugadors de Juan Camilo assenyalen el matx de demà com a molt important i intentaran recuperar sensacions amb molta lliga encara per davant.

En l’horari habitual, a les 11:45h, podreu seguir el partit a través de les xarxes socials al Grama en joc i en rigorós directe per la Ràdio oficial del club: www.gramaradio.cat

[divider]

Pasar página y trabajar para conseguir el nivel óptimo que se espera de esta plantilla.

Debemos dar un paso adelante y el vestuario es consciente. En el camino para reponernos se encuentra el filial de la U.E. Llagostera que mañana visitará nuestro Estadio situado en la cola de la clasificación. Los chicos del filial llegan a Santa Coloma con sólo dos puntos que han conseguido tras seis derrotas (Palamós, 1-0; Jonquera, 0-1; Mataró, 3-1; Vic, 0-3; Girona, 1-0; y Guineueta 0-1) y dos empates (Tona, 0-0 y Parets, 1-1).

Esta es la situación del rival de mañana pero Juan Camilo Vázquez avisa: «No hay que fiarse mirando la clasificación ni los números que ha hecho hasta ahora la Llagostera B». El técnico de la Grama ha analizado a conciencia al «filialasso» y ve que «son un equipo muy joven pero tal y como han jugado hasta ahora, tal vez deberían tener algún punto más de los que tienen».

Además, Camilo también destaca la llegada de Vicenç Fernández al banquillo del filial de la Llagostera ya que «en cuatro jornadas ha conseguido los dos puntos que suman en la clasificación y cayó por la mínima contra rivales como Palamós y Girona». Para Juan Camilo, el nuevo míster del equipo gerundense ha conseguido formar un bloque que «encaja pocos goles, hace un fútbol atractivo y arriesga en la salida de balón».

En cuanto a la Grama, nuestros jugadores asumen el paso atrás de la pasada semana en Manlleu y saben que el partido de mañana es una final más. Con la intención de salir a buscar la victoria de inicio y no sufrir ante la presión del rival, los jugadores de Juan Camilo señalan el encuentro de mañana como muy importante e intentarán recuperar sensaciones con mucha liga todavía por delante.

En el horario habitual, a las 11: 45h, podrán seguir el partido a través de las redes sociales en el Grama en Joc y en riguroso directo por la Radio oficial del club: www.gramaradio.cat

Por admin