FC L’Escala 2-3 FE Grama: important victòria a domicili

05/11/2023

La Grama fa un bon partit a L’Escala i aconsegueix sumar els 3 punts gràcies a un gol als darrers minuts d’Aliou Traoré

RM – L’Escala | El partit va tindre de tot des de la prèvia, ja que l’inici es va haver de retrassar fins a 45 minuts per la lesió d’un dels assistents, a qui desitgem una bona recuperació. Arribats a les 12:45h i després d’un llarg escalfament, començaria el partit a L’Escala. Sense que la gent tingués temps d’asseure’s al seient, la Grama faria el primer gol del partit. Roger Garcia va pentinar una pilota penjada a l’àrea i aquesta es va colar a la porteria rival. Èxtasi inicial pels blaus.

Aquest èxtasi encara augmentaria amb el segon gol, que arribaria al minut 5 de partit. Peris ho va probar amb un xut llunyà i aquest, previ toc per part d’un defensa, va arribar al fons de la xarxa. 0-2 quan no s’havia arribat ni al minut 10. La Grama va dominar el partit a partir dels dos gols, però tot i les ocasions, no va ser capaç de fer el tercer gol, que segurament hagués estat definitiu. Padillo i Aliou van protagonitzar les oportunitats més clares, però entre la defensa i el porter local aconseguirien que no arribés el 3r.

L’Escala, tot i no inquietar gaire la porteria de Sergio, faria l’1 a 2 abans de la mitja hora de joc, obra de Xumetra. Uns minuts més tard hi hauria un penal força rigorós favorable als locals, però un inspiradíssim Sergio, que porta el 100% d’efectivitat en aturades de xuts de penal (3 de 3), aconseguiria que l’empat no fos el resultat amb el que s’arribés al descans.

A la represa, va haver un intercanvi de cops, però cap dels dos equips seria capaç d’anotar. Quan tot semblava tranquil, L’Escala igualaria el partit gràcies a un xut creuat d’Ibuki. En cap cas els nostres van abaixar els braços, ja que van apretar en atac per aconseguir els 3 punts. I, aquest cop sí, arribaria l’esperat triomf. Pilota a l’espai per Aliou que, sol davant el porter, definiria al pal llarg per fer vibrar l’expedició colomenca desplaçada a L’Escala. L’equip aguantaria durant el temps de descompte per sumar una important victòria que ens situa, un cop finalitzada la jornada 9, en desena posició amb 11 punts.

El proper partit de la Grama serà diumenge a les 11:45h al Municipal contra el FC Vilafranca, on anirem amb tot a pels 3 punts. Us esperem, afició!

La Grama hace un buen partido en L’Escala y consigue sumar los 3 puntos gracias a un gol en los últimos minutos de Aliou Traoré

El partido tuvo de todo desde la previa, ya que el inicio tuvo que retrasarse hasta 45 minutos por la lesión de uno de los asistentes, a los que deseamos una buena recuperación. Llegados a las 12:45h y después de un largo calentamiento, empezaría el partido en L’Escala. Sin que la gente tuviera tiempo de sentarse en el asiento, la Grama haría el primer gol del partido. Roger Garcia peinó un balón colgado al área y éste se coló en la portería rival. Éxtasis inicial para los azules.

Este éxtasis todavía aumentaría con el segundo gol, que llegaría en el minuto 5 de partido. Peris lo probó con un disparo lejano y éste, previo toque en un defensa, llegó al fondo de la red. 0-2 cuando no se había llegado ni al minuto 10. La Grama dominó el partido a partir de los dos goles, pero pese a las ocasiones, no fue capaz de marcar el tercer gol, que seguramente hubiera sido definitivo. Padillo y Aliou protagonizaron las oportunidades más claras, pero entre la defensa y el guardameta local conseguirían que no llegara el 3er.

L’Escala, pese a no inquietar demasiado la portería de Sergio, haría el 1 a 2 antes de la media hora de juego, obra de Xumetra. Unos minutos más tarde habría un penalti bastante riguroso favorable a los locales, pero un inspiradísimo Sergio, que lleva el 100% de efectividad en paros de disparos de penalti (3 de 3), lograría que el empate no fuera el resultado con el que se llegara al descanso.

En la reanudación, hubo un intercambio de golpes, pero ninguno de los dos equipos sería capaz de anotar. Cuando todo parecía tranquilo, L’Escala igualaría el partido gracias a un disparo cruzado de Ibuki. En ningún caso los nuestros bajaron los brazos, ya que apretaron en ataque para conseguir los 3 puntos. Y, esta vez sí, llegaría el esperado triunfo. Balón al espacio para Aliou que, solo ante el portero, definiría al palo largo para hacer vibrar a la expedición colomense desplazada a L’Escala. El equipo aguantaría durante el tiempo de descuento para sumar una importante victoria que nos sitúa, una vez finalizada la jornada 9, en décima posición con 11 puntos.

El próximo partido de la Grama será el domingo a las 11:45h en el Municipal contra el FC Vilafranca, donde iremos con todo a por los 3 puntos. ¡Os esperamos, afición!