Kelme, nou espònsor de la Grama

D'esquerra a dreta: Jaume Abelló (gerent Grama), Lamin Samateh, Luciano Herrero ( de Kelme), Antonio Morales, Manuel Segura, Rafa y ,aamaj

D’esquerra a dreta: Jaume Abelló, Lamin Samateh, Luciano Herrero (Cap de l’Àrea de Team Kelme a Nivell Nacional), Antonio Morales, Manuel Segura, Rafael Carrasco (Responsable Catalunya de Kelme) i Lucía Llavero.

En la tarda del dimarts 4 de juliol de 2017 la nostra entitat va signar un acord amb l’empresa Kelme per als propers quatre anys. La marca espanyola fabricant de calçat, roba esportiva i altres productes relacionats amb l’esport serà el nou espònsor de la Fundació Esportiva Grama. En aquest acte van ser presentades les noves equipacions del club.DSCN0394

El nostre president Antonio Morales va estar acompanyat pel Cap de l’Àrea de Team Kelme a Nivell Nacional, Luciano Herrero, del Responsable de Catalunya per Kelme, Rafael Carrasco, i per Jaume Abelló (gerent de la FE Grama).

Per a la nostra entitat és un honor tenir a Kelme de la seva banda, una de les grans marques que aquesta temporada ha volgut apostar pel Deportivo Alavés de Primera Divisió, el Baskonia d’ACB i Eurolliga, així com també per la FE Grama. El club segueix creixent, cada any més i ara fa un pas més amb aquest acord.

Per a la presentació de les noves equipacions la Grama va comptar amb tres models de luxe: Lamin Samateh, Lucía Llavero i Manuel Segura. Tots ells futbolistes i privilegiats en ser els primers a vestir la roba de la Temporada 2017/18. Santa Coloma de Gramenet veurà a la Grama amb samarreta i michetes blaves, i els pantalons blancs. Els colors representatius de l’entitat. El color vermell lluirà en la segona equipació.

FOTOS PRESENTACIÓ

Luciano Herrero (Cap de l'Àrea Nacional de Kelme) i el nostre president Antonio Morales.

Luciano Herrero (Cap de l’Àrea Nacional de Kelme) i el nostre president Antonio Morales.

DSCN0395

En la tarde del martes 4 de julio de 2017 nuestra entidad firmó un acuerdo con la empresa Kelme para los próximos cuatro años. La marca española fabricante de calzado, ropa deportiva y otros productos relacionados con el deporte será el nuevo sponsor de la Fundació Esportiva Grama. En dicho acto fueron presentadas las nuevas equipaciones del club.

Nuestro presidente Antonio Morales estuvo acompañado por el Jefe del Área de Team de Kelme a Nivel Nacional, Luciano Herrero, del Responsable de Catalunya para Kelme, Rafael Carrasco, y por Jaume Abelló (gerente de la FE Grama).

DSCN0410Para nuestra entidad es un honor tener a Kelme de su lado, una de las grandes marcas que esta temporada ha querido apostar por el Deportivo Alavés de Primera División, el Baskonia de ACB, así como también por la FE Grama. El club sigue creciendo, cada año más y ahora da un paso más con este acuerdo.

Para la presentación de las nuevas equipaciones la Grama contó con tres modelos de lujo: Lamin Samateh, Lucía Llavero y Manuel Segura. Todos ellos futbolistas y privilegiados al ser los primeros en vestir la ropa de la Temporada 2017/18. Santa Coloma de Gramenet verá a la Grama con camiseta y michetas azules, y el pantalón blanco. Los colores representativos de la entidad. El color rojo lucirá en la segunda equipación.

DSCN0394