Juvenil Fem A: Segueix sumant !!

Juvenil Fem. A:

Juvenil Fem. A 3 – 0 Bellvitge
Partit el qual les nostres van estar dominant de principi a fi, amb molt de joc i domini de pilota. Ens va servir per provar noves jugades i posicions, a seguir així que ja només ens queden dos partits de lliga.

Juvenil Fem. A 3 – 0 Bellvitge
Partido el cual las nuestras estuvieron dominando de principio a fín, con mucho juego y dominio de balón. Nos sirvió para probar nuevas jugadas y posiciones, a seguir así que ya solo nos quedan dos partidos de liga.

Juvenil Fem. B:

Juvenil Fem. B 3-9 Sabadell
Partit en el qual es va veure les dues cares d’aquest equip, a la primera part van jugar molt bé i van plantar cara a un bon Sabadell, i per això ens vam anar amb 3-3 al marcador al descans, però a la segona part vam veure la altra part dolenta que tenim que és anar cadascú a la seva, sense saber que fer a l’hora de la veritat, i per això hem acabat 3-9, toca aprendre i seguir que falta ja poc!

Juvenil Fem. B 3-9 Sabadell
Partido en el que se vió las dos caras de este equipo, en la primera parte jugaron muy bien y plantaron cara a un buen Sabadell, y por eso nos fuimos con 3-3 en el marcador al descanso, pero en la segunda parte vimos la otra parte mala que tenemos que es ir cada uno a la suya, sin saber que hacer a la hora de la verdad, y por eso hemos acabado 3-9, toca aprender y seguir que falta ya poco!