Juvenil-Cadet A: «A casa ningú menja sense el nostre permís»

14/06/2018

El Juvenil-Cadet A dirigit per David Goñi i Jordi Clarés ha realitzat una gran temporada al Grup 4 de Segona Divisió. Tercer lloc històric amb 67 punts, 3 punts per sota de les segones i a 10 de les campiones.

La secció femenina de la nostra entitat aquest curs va patir un canvi molt positiu amb l’augment d’equips i la tornada entre ells de la categoria juvenil-cadet, on l’equip ‘A’ va destacar en deixar molt enrere els registres dels equips de 14/15 i 15/16. El Juvenil-Cadet B també va superar els registres dels equips anteriors.

La Grama va marcar un total de 121 gols marcats, el tercer equip que més, i va encaixar 24 gols en 28 jornades sent així la segona millor defensa de la lliga. Les noies blaves van destacar per fer un Fortí de Santa Coloma: 14 partits i 14 victòries com a locals.

La frase de: «A casa ningú menja sense el nostre permís» va acabar sent realitat ja que absolutament ningú ho va aconseguir. La Fundació ha pogut gaudir de golejades (16-0 o 9-0) però també ha patit per guanyar els dos equips que van acabar lluitant per guanyar la lliga.

La Grama va ser un autèntic malson per a les campiones, la UD Cirera va patir la seva única derrota de la temporada davant les colomenques en el partit jugat al Municipal i amb victòria blava per 3-2. Un equipàs que ha tingut com a referent a Cinthia Lismar Cabrera, una Killer, pitxitxi de la lliga amb 43 gols.

Felicitats noies!!

El Juvenil-Cadete A dirigido por David Goñi y Jordi Clarés ha realizado una gran temporada en el Grupo 4 de Segunda División. Tercer puesto histórico con 67 puntos, 3 puntos por debajo de las segundas y a 10 de las campeonas.

La sección femenina de nuestra entidad este curso sufrió un cambio muy positivo con el aumento de equipos y la vuelta entre ellos de la categoría juvenil-cadete, donde el equipo ‘A’ destacó al dejar muy atrás los registros de los equipos de 14/15 y 15/16. El Juvenil-Cadete B también superó los registros de los equipos anteriores. 

La Grama marcó un total de 121 goles marcados, el tercer equipo que más, y encajó 24 goles en 28 jornadas siendo así la segunda mejor defensa de la liga. Las chicas azules destacaron por hacer un Fortín de Santa Coloma: 14 partidos y 14 victorias como locales.

La frase de: «En nuestra casa nadie come sin nuestro permiso» terminó siendo realidad ya que absolutamente nadie lo consiguió. La Fundació ha podido disfrutar de goleadas (16-0 o 9-0) pero también ha sufrido para ganar a los dos equipos que acabaron luchando por ganar la liga.

La Grama fue una auténtica pesadilla para las campeonas, la UD Cirera sufrió su única derrota de la temporada ante las colomenses en el partido jugado en el Municipal y con victoria azul por 3-2. Un equipazo que ha tenido como referente a Cinthia Lismar Cabrera, una Killer, pichichi de la liga con 43 goles.

¡Felicidades chicas!