Just repartiment de punts

30/09/2018

La Fundació Esportiva Grama va empatar (1-1) davant el Cerdanyola del Vallès FC en un partit marcat pel migcampisme i la igualtat sobre la gespa del Municipal.

Primers minuts de tempteig i sense oportunitats fins a passar els deu minuts. En el 12 van avisar els visitants topant-se amb una parada de Texeira, i en la següent jugada una passada entre línies va deixar al davanter rival en un 1 contra 1 per batre Toni (0-1).

La Grama va buscar la reacció amb el seu joc horitzontal i molt directe trobant com a soci a un excel·lent Buba que amb la seva velocitat i desequilibri va tenir dues ocasions. A la mitja hora una gran passada de Fran Piera per sobre de la defensa va ser caçat per Cristo qui a la primera no va poder batre el porter però si a la segona (1-1).

Foto: Pedro González

Després de l’empat el Cerdanyola va enviar una pilota a l’escaire i Cristóbal de taló va tenir el gol blau. Els colomencs van millorar en el joc però no van aconseguir crear perill a la porteria rival. Sense canvis va començar la segona meitat i amb el mateix guió de la primera, amb la Fundació tenint molta pilota però sense trobar el seu joc i amb el rival creant perill.

Al 57 un xut potent va ser detingut amb una gran aturada de Texeira. Al contraatac la Grama va estar a punt de marcar amb oportunitats per Cristóbal i Buba però sense trobar porteria. A partir d’aquestes ocasions vam poder veure joc igualat i dos equips que no renunciaven a l’atac però molt migcampisme en un duel de poder en el centre del camp.

Una clara ocasió per Cristóbal al 72 va ser l’última gran ocasió colomenca. Toni Texeira apareixeria com a heroi al 81 amb una gran aturada i al 90 amb un altre en un centre-xut. Els de Toni Díaz només van poder intentar marcar per mediació de xuts llunyans de Duarte o Lolo que no van inquietar el rival. Finalment un just repartiment de punts que serveix per seguir sumant.

Toni Díaz: «Aquest equip té personalitat i ganes de guanyar. El treball de l’equip és innegable i sempre barallem en contra del marcador però els nois sempre responen davant les adversitats. Anem a anar cap amunt.»

FITXA PARTIT

FOTOS

CLASSIFICACIÓ

Toni Díaz y a su lado su compañero Toni Rovira, analizando el choque. Foto: Pedro González

La Fundació Esportiva Grama empató (1-1) ante el Cerdanyola del Vallès FC en un partido marcado por el centrocampismo y la igualdad sobre el césped del Municipal.

Primeros minutos de tanteo y sin oportunidades hasta pasar los diez minutos. En el 12 avisaron los visitantes topándose con una parada de Texeira, y en la siguiente jugada un pase entre líneas dejó al delantero rival en un 1 contra 1 para batir a Toni (0-1).

La Grama buscó la reacción con su juego horizontal y muy directo encontrando como socio a un excelente Buba que con su velocidad y desequilibrio tuvo dos ocasiones. A la media hora un gran pase de Fran Piera por encima de la defensa fue cazado por Cristo quien a la primera no pudo batir al portero pero si a la segunda (1-1).

Tras el empate el Cerdanyola envió un balón a la cruceta y Cristóbal de tacón tuvo el gol azul. Los colomenses mejoraron en el juego pero no consiguieron crear peligro en la meta rival. Sin cambios comenzó la segunda mitad y con el mismo guión de la primera, con la Fundació teniendo mucha pelota pero sin encontrar su juego y con el rival creando peligro.

En el 57 un disparo potente fue detenido con un paradón de Texeira. Al contraataque la Grama estuvo cerca de marcar con oportunidades para Cristóbal y Buba pero sin encontrar portería. A partir de esas ocasiones pudimos ver juego igualado y dos equipos que no renunciaban al ataque pero mucho centrocampismo en un duelo de poder en el centro del campo.

Una clara ocasión para Cristóbal en el 72 fue la última gran ocasión colomense. Toni Texeira aparecería como héroe en el 81 con un paradón y en el 90 con otro en un centro-chut. Los de Toni Díaz solo pudieron intentar marcar por mediación de chutes lejanos de Duarte o Lolo que no inquietaron al rival. Finalmente un justo reparto de puntos que sirve para seguir sumando.