I si ho tornem a fer?

Kiku Parcerisas donant ordres en un entrenament

Després de les bones sensacions de les últimes jornades toca visitar a la Unió Esportiva Cornellà.

-DBC- Les dues victòries consecutives de l’equip de Kiku Parcerisas han fet que el Juvenil A escali posicions a la classificació i ens situem onzens amb deu punts.  Així, estem a només un punt del rival d’aquesta setmana, la U.E. Cornellà, que ve de sumar un empat contra el Mercantil a la última jornada (1-1).

El tècnic de la Grama sap que juguem en un terreny molt complicat i afirma que “jugarem contra un equip molt dinàmic que busca dominar els partits arrel de la possessió”. A més, Kiku és conscient del potencial de la plantilla de l’equip del Baix Llobregat i sap que “tenen jugadors destacats i determinants en totes les seves línies”.

Per part dels colomencs, els nostres han treballat dur durant la setmana i volen aprofitar la bona dinàmica i el bon moment de joc. El míster insisteix en el discurs de cada jornada i ha fet saber als jugadors que “haurem d’estar a un nivell molt competitiu, molt atents en línia defensiva i amb concentració durant noranta minuts per poder contrarestar les  armes del rival”.

El partit es disputarà aquesta tarda, a les 16:30h al Municipal de Cornellà i els companys de comunicació  faran seguiment a les xarxes a través del Grama en Joc.

Tras las buenas sensaciones de las últimas jornadas toca visitar a la Unió Esportiva Cornellà.

-DBC- Las dos victorias consecutivas del equipo de Kiku Parcerisas han hecho que el Juvenil A escale posiciones en la clasificación y nos situemos undécimos con diez puntos. Así, estamos a sólo un punto del rival de esta semana, la U.E. Cornellà, que viene de sumar un empate contra el Mercantil en la última jornada (1-1).

El técnico de la Grama sabe que jugamos en un terreno muy complicado y afirma que “jugaremos contra un equipo muy dinámico que busca dominar los partidos a través de la posesión”. Además, Kiku es consciente del potencial de la plantilla del equipo del Baix Llobregat y sabe que “tienen jugadores destacados y determinantes en todas sus líneas”.

Por parte de los colomenses, los nuestros han trabajado duro durante la semana y quieren aprovechar la buena dinámica y el buen momento de juego. El míster insiste en el discurso de cada jornada y ha hecho saber a los jugadores que “tendremos que estar a un nivel muy competitivo, muy atentos en línea defensiva y con concentración durante noventa minutos para poder contrarrestar las armas del rival”.

El partido se disputará esta tarde, a las 16: 30h en el Municipal de Cornellà y los compañeros de comunicación harán seguimiento a las redes a través del Grama en Juego.