A escassos dies del primer partit de lliga a casa la Fundació Esportiva Grama segueix preparant amb moltes ganes el debut davant la seva afició. El preu (5€) és totalment assequible per omplir el Nou Municipal d’un gran ambient.

El primer a Santa Coloma serà davant un rival, EC Granollers, que va caure derrotat a casa per 0-1. Tots dos equips buscaran els primers punts i la Grama buscarà la victòria davant un rival que se li ha resistit en els quatre enfrontaments que han tingut.

En la nostra primera temporada (18/19) els resultats van ser d’1-2 i 2-0, i la temporada passada 2-3 i 2-0. Els colomencs volen trencar l’estadística i sumar els tres punts a casa.

Aquest diumenge a les 11:45 hores al Municipal de la Grama. La Grama necessita el suport de Santa Coloma.

A escasos días del primer partido de liga en casa la Fundació Esportiva Grama sigue preparando con muchas ganas el debut ante su afición. El precio (5€) es totalmente asequible para llenar el Nou Municipal de un gran ambiente.

El primero en Santa Coloma será ante un rival que cayó derrotado en casa por 0-1. Ambos equipos buscarán los primeros puntos y la Grama buscará la victoria ante un rival que se le ha resistido en los cuatro enfrentamientos que han tenido.

En nuestra primera temporada (18/19) los resultados fueron de 1-2 y 2-0, y la temporada pasada 2-3 y 2-0. Los colomenses quieren romper la estadística y sumar los tres puntos en casa.

Este domingo a las 11:45 horas en el Municipal de la Grama. La Grama necesita el apoyo de Santa Coloma.

Por admin