Gran victòria del Juvenil-Cadet A

Gran partit del Juvenil-Cadet A que va guanyar 3-0 davant el CE Seagull, un resultat que va poder haver estat molt més gran.

Partit dominat de principi a fi, l’equip local va perdonar i va topar amb la portera contrària qui va estar esplèndida, si hagués estadística seria un total de 12 xuts a porteria contra mitjà. La Grama va estar sòlida en defensa, però a estones va pecar de falta d’intensitat en mig camp, cosa que permetia a l’Seagull poder sortir de la cova i crear uns quants contraatacs, però van ser més aviat intents sense perill.

L’equip contrari va ser dur, defensiu i que va jugar més a destruir que a una altra cosa, amb molta intensitat i només la gran actuació de la seva portera els va evitar sortir golejades de Santa Coloma. La Fundació va demostrar caràcter, talent i per fi es van emportar tres punts molt valuosos per seguir a dalt.

Partidazo del Juvenil-Cadete A que ganó 3-0 ante el CE Seagull, un resultado que pudo haber sido mucho mayor.

Partido dominado de principio a fin, el equipo local perdonó y se topó con la portera contraria quien estuvo esplendida, si hubiese estadística sería un total de 12 chutes a portería contra medio. La Grama estuvo sólida en defensa, pero a ratos pecó de falta de intensidad en medio campo, cosa que permitía al Seagull poder salir de la cueva y crear unos cuantos contraataques, pero fueron más bien intentos sin peligro.

El equipo contrario fue duro, defensivo y que jugó más a destruir que a otra cosa, con mucha intensidad y solamente la gran actuación de su portera les evitó salir goleadas de Santa Coloma. La Fundació demostró carácter, talento y al fin se llevaron tres puntos muy valiosos para seguir arriba.