Gran victòria del Juvenil A al camp del líder

El Juvenil A, amb un partit vibrant, es va fer amb la victòria davant el líder, el CE Europa, per 1-2.

El Juvenil A visitava el líder, que tenia una ratxa d’imbatibilitat a casa, on s’acumulaven 11 jornades consecutives sense perdre (10 victòries i 1 empat). El partit va començar seriós, amb dues ocasions en jugades aïllades per l’Europa, que Jan va saber resoldre molt bé sota pals.

A partir d’aquí, el perill començava a arribar per part de la Grama, arribant a poder avançar-se amb un travesser de Litri i diverses jugades amb perill. Ángel, després d’una jugada de Berrocal per banda, va posar el 0-1 al marcador. La Grama anava tenint ocasions i, en una altra arribada des de la banda, Duarte va posar el 0-2.

Faltava poc per al descans i, encara que el 0-3 va estar a punt, es va arribar a la mitja part amb 0-2. A la segona part, l’Europa va fer valer la condició de local i va pujar les línies, amb una mica més d’intensitat. Algunes oportunitats aïllades dels locals van fer que als colomencs els costés sortir i agafar espai.

En una arribada per banda, l’Europa va fer l’1-2. Alguna ocasió més per al líder però, en els últims minuts la Fundació, amb el partit en transicions, va tenir dos uns contra uns amb el porter. El resultat ja no es va moure més, i així, la Grama va aconseguir una victòria soferta i treballada per tot l’equip.

Toni Díaz: “He tingut la sensació de veure un equip i als jugadors conjuntats. Queden quatre partits i espero que seguim en aquesta línia.”

El Juvenil A, con un partido vibrante, se hizo con la victoria ante el líder, el CE Europa, por 1-2.

El Juvenil A visitaba al líder, que tenía una racha de imbatibilidad en casa, donde acumulaban 11 jornadas consecutivas sin perder (10 victorias y 1 empate). El partido empezó serio, con dos ocasiones en jugadas aisladas para el Europa, que Jan supo resolver muy bien bajo palos.

A partir de aquí, el peligro comenzaba a llegar por parte de la Grama, llegando a poder adelantarse con un larguero de Litri y varias jugadas con peligro. Ángel, tras una jugada de Berrocal por banda, puso el 0-1 en el marcador. La Grama iba teniendo ocasiones y, en otra llegada desde la banda, Duarte puso el 0-2.

Faltaba poco para el descanso y, aunque el 0-3 estuvo cerca, se llegó a la media parte con 0-2. En la segunda parte, el Europa hizo valer la condición de local y subió las líneas, con algo más de intensidad. Algunas ocasiones aisladas de los locales hicieron que a los colomenses les costase salir y coger espacio.

En una llegada por banda, el Europa hizo el 1-2. Alguna ocasión más para el líder pero, en los últimos minutos la Fundació, con el partido en transiciones, tuvo dos unos contra unos con el portero. El resultado ya no se movió más, y así, la Grama consiguió una victoria sufrida y trabajada por todo el equipo.

Toni Díaz: “He tenido la sensación de ver a un equipo y a los jugadores conjuntados. Quedan cuatro partidos y espero que sigamos en esta línea.”