Gran victòria del Cadet E davant el campió

Partidazo per tancar la temporada del Cadet E, l’equip es va imposar al campió imbatut de la Lliga. La FE Grama va tornar a ser una noia per al Vilassar, empat (3-3) en la primera volta i aquesta vegada la primera derrota (3-2) de la temporada.

La Grama va començar a dominar i tenint el ball el primer quart d’hora, una exhibició de maneig del partit. Desgraciadament dos errors en dues llegades van posar el marcador en 0-2 per a l’UE Vilassar de Mar D. Siguientes minuts de dubtes en els locals i reacció amb dues o tres oportunitats clares, una al llarg després del capbussó de Jean Paul.

Després de la xerrada tècnica en el descans va arribar una segona part espectacular sense deixar de respirar al campió, no passaven del mig camp, un desplegament tàctic i físic brutal sotmetent al rival. Jean Paul de cap va aconseguir acostar-se a la grama en el marcador, acabant així una jugada en la qual el ball va arribar a estar fins a tres vegades a la zona.

L’empat va ser obra del killer, Raúl després d’un jugadón. Per fi, el gol de la victòria va arribar amb un robatori molt elevat del capità Sergio, que va filtrar una esplendida passada, perquè el Killer no perdonarà. El seu gol número 50. Gran temporada del Cadet E que finalitza el quart empatat amb el tercer.

Partidazo para cerrar la temporada del Cadete E, el equipo se impuso al campeón imbatido de la liga. La FE Grama volvió a ser una pesadilla para el Vilassar, empate (3-3) en la primera vuelta y esta vez primera derrota (3-2) de la temporada.

La Grama empezó dominando y teniendo el balón el primer cuarto de hora, una exhibición de manejo del partido. Desgraciadamente dos errores en dos llegadas puso el marcador en 0-2 para la UE Vilassar de Mar D. Siguientes minutos de dudas en los locales y reacción con dos o tres oportunidades claras, una al larguero tras cabezazo de Jean Paul.

Tras la charla técnica en el descanso llegó una segunda parte espectacular sin dejar respirar al campeón, no pasaban del medio campo, un despliegue táctico y físico brutal sometiendo al rival. Jean Paul de cabeza hizo acercó a la Grama en el marcador, terminando así una jugada en la el balón llegó a estar hasta tres veces en el área.

El empate fue obra del killer, Raúl tras un jugadón. Por último, el gol de la victoria llegó con un robo muy arriba del capitán Sergio, quien filtró un pase esplendido, para que el killer no perdonará. Su gol número 50. Gran temporada del Cadete E que termina cuarto empatado con el tercero.