Gran victòria de l’Infantil E

Gran partit de l’Infantil E que va guanyar 1-3 al Santa Susanna.

Els colomencs van saber anul·lar tot tipus de joc del líder de la lliga en un partit que va ser molt bonic. La Grama va jugar molt bé amb domini de pilota i més molta paciència fins que van aprofitar una fallada defensiva per avançar-se al marcador. A la segona meitat l’equip local va pressionar molt a dalt i ho van pagar encaixant el 0-2 en un contraatac.

Tot i així el gol no va acovardir a Santa Susanna que va posar intensitat i arpa tancant a la Fundació i retallant diferències en el marcador. El gol va obligar els colomencs a treure del mig camp i a tornar al bon joc aconseguint marcar el 1-3.

Gran partido del Infantil E que ganó 1-3 al Santa Susanna.

Los colomenses supieron anular todo tipo de juego del líder de la liga en un partido que fue muy bonito. La Grama jugó muy bien con domino de balón y además mucha paciencia hasta que aprovecharon un fallo defensivo para adelantarse en el marcador. En la segunda mitad el equipo local presionó muy arriba y lo pagaron encajando el 0-2 en un contraataque.

Aún así el gol no achicó al Santa Susanna que puso intensidad y garra encerrando a la Fundació y recortando diferencias en el marcador. El gol obligó a los colomenses a sacar del medio campo y a volver al buen juego consiguiendo marcar el 1-3.