Gran victòria de l’Infantil-Cadet

L’Infantil-Cadet va aconseguir sumar tres punts més i aquesta vegada en imposar 5-3 a l’Atlètic Ripoll CF.

Partit molt lluitat on la Grama va haver de treballar molt i suar. A la primera meitat els colomencs van començar molt bé ja que al minut 4 Carla va avançar als seus. Les de Santa Coloma van desplegar bon futbol però diversos errors i distraccions van posar el marcador en 1-2 per als de Ripoll.

Aquests dos gols van despertar a la Fundació que amb dos gols de Carla es van anar a la mitja part 3-2. A la segona meitat la Grama va sortir bé fent bon joc, i Paula marcant el quart gol. Novament el partit es va igualar amb el gol visitant però tot i així les locals no es van posar nervioses i amb un gol de Sonia van sentenciar.

cadinf

 

El Infantil-Cadete consiguió sumar tres puntos más y esta vez al imponerse 5-3 al Atlètic Ripoll CF.

Partido muy luchado donde la Grama tuvo que trabajar mucho y sudar. En la primera mitad los colomenses empezaron muy bien ya que en el minuto 4 Carla adelantó a los suyos. Las de Santa Coloma desplegaron buen fútbol pero diversos fallos y despistes pusieron el marcador en 1-2 para los de Ripoll.

Esos dos goles despertaron a la Fundació que con dos goles de Carla se fueron a la media parte 3-2. En la segunda mitad la Grama salió bien haciendo buen juego, y Paula marcando el cuarto gol. Nuevamente el partido se igualó con el gol visitante pero aún así las locales no se pusieron nerviosas y con un gol de Sonia sentenciaron.