Gran victòria de l’Infantil C

Gran victòria de l’Infantil C per 3-0 davant La Salut Pere Gol.

El partit començava molt fort per part de la Fundació que en el primer quart d’hora va ser un terratrèmol per al Pere Gol Els visitants van colpejar un cop a porteria (amb molt de perill) i la Grama va tenir fins a quatre clares ocasions i dues d’elles van acabar en gol (Rayn primer i Héctor després).

A partir del segon gol el ritme va baixar moltíssim per part de la Grama, i en la segona part més del mateix. Els colomencs van tenir la pilota tota l’estona, i creant perill però sense ficar gol. A falta de deu minuts en una contra va arribar el tercer (Soufiane).

Gran victoria del Infantil C por 3-0 ante La Salut Pere Gol.

El partido empezaba muy fuerte por parte de la Fundació que en el primer cuarto de hora fue un terremoto para el Pere Gol Los visitantes golpearon una vez a portería (con mucho peligro) y la Grama tuvo hasta cuatro claras ocasiones y dos de ellas acabaron en gol (Rayn primero y Héctor después).

A partir del segundo gol el ritmo bajó muchísimo por parte de la Grama, y en la segunda parte más de lo mismo. Los colomenses tuvieron el balón todo el rato, y creando peligro pero sin meter gol. A falta de diez minutos en una contra llegó el tercero (Soufiane).