Gran torneig de l’Aleví A

Aleví A:

L’Aleví A va participar en el torneig Jaume Tobau a sant Cugat.
Van començar guanyant a la primera fase de grups al Mira-sol 2-1 i al Cerdanyola 2-0, sent el partit contra el Mira-sol molt bo tàcticament encara que nosaltres sempre portem la iniciativa.
D’altra banda, el segon partit contra el Cerdanyola vam jugar molt bé a nivell defensiu i vam ser impecables en atac i així amb aquests dos resultats vam passar a la següent fase on ens juguem el pas a la fase final contra l’Hospitalet arribant al final del partit amb un empat a un i havent d’anar a la fatídica tanda de penals on Pol va parar els tres tirs i ens va donar l’alegria de passar a la gran final. Arribem a la final on vam guanyar a la Selecció japonesa 2 a 1, després ens enfrontem al Sant Cugat i el árbrito es va entestar a ser el protagonista del partit afavorint el Sant Cugat que ens va guanyar 0-2. En el següent partit va tocar enfrontar-se al Barça, arrollándonos el vendabal azulgrama, perdent 8-0. Així, entrem en la fase final del torneig, perdent contra un gran Reus i l’Espanyol, sent aquest últim partit una gran trobada per part dels dos equips.
Bé, ens anem amb un boníssim sabor de boca quedant en una increïble 8a posició entre 20 equips.

Alevín A:

El Alevín A participó en el torneo Jaume Tobau en sant Cugat.
Empezaron ganando en la primera fase de grupos al Mirasol 2-1 y al Cerdanyola 2-0, siendo el partido contra el Mirasol muy bueno tácticamente aunque nosotros siempre llevamos la iniciativa.
Por otra parte, el segundo partido contra el Cerdanyola jugamos muy bien a nivel defensivo y fuimos impecables en ataque y así con estos dos resultados pasamos a la siguiente fase donde nos jugamos el pase a la fase final contra el Hospitalet llegando al final del partido con un empate a uno y teniendo que ir a la fatídica tanda de penaltis donde Pol paró los tres tiros y nos dio la alegría de pasar a la gran final. Llegamos a la final donde ganamos a la Selección japonesa 2 a 1, luego nos enfrentamos al Sant Cugat y el árbrito se empeñó en ser el protagonista del partido favoreciendo al Sant Cugat que nos ganó 0-2. En el siguiente partido tocó enfrentarse al Barça, arrollándonos el vendabal azulgrama, perdiendo 8-0. Así, entramos en la fase final del torneo, perdiendo contra un gran Reus y el Español, siendo este último partido un gran encuentro por parte de los dos equipos.
Bueno, nos vamos con un buenísimo sabor de boca quedando en una increible 8ª posición entre 20 equipos.