Infantil A:

Cornellà 1-0 Inf. A

Partit molt igualat en la 1a part on la Grama dominava el partit, i jugava una passada entre línies, i la rapidesa del davanter del Cornellà van posar el 1-0 al marcador. Aquest cop l’Infantil A no va abaixar els braços, i va lluitar per endur-se els tres punts.
A la 2a part la Grama es va bolcar dalt; sabíem el ràpids que eren i que un contraatac podia tancar el partit, però va ser a l’inrevés, la Grama bolcada dalt, va anar un taquigol dels nostre, una esquadra d’Esteve i un pal no ens deixaven posar l’empat i així va acabar el partit.

Brian Espinola: «ningú va dir que això seria fàcil però veus el d’avui i quan la pilota no vol entrar poc li pots retreure als teus jugadors estic content d’ells, fins a l’últim min. Es van poder portar el partit. És el que té aquesta categoria: quan més et mereixes no puntues i, de vegades, puntues sense merèixer-ho. Sé que la feina que estan fent tindrà la seva recompensa. a pensar en la setmana que ve! ​​»

 

Cornellá 1-0 Inf. A

Partido muy igualado en la 1ª parte donde la Grama dominaba el partido, y jugaba un pase entre líneas, y la rapidez del delantero del Cornellà pusieron el 1-0 en el marcador. Esta vez el Infantil A no bajó los brazos, y luchó para llevarse los tres puntos.
En la 2ª parte la Grama se volcó arriba; sabíamos lo rápidos que eran y que un contraataque podía cerrar el partido, pero fue al revés, la Grama volcada arriba, fue un taquigol de los nuestro, una escuadra de Esteve y un palo no nos dejaban poner el empate y así terminó el partido.

Brian Espinola: «nadie dijo que esto iba a ser fácil pero ves lo de hoy y cuando la pelota no quiere entrar poco le puedes reprochar a tus jugadores estoy contento de ellos, hasta el último min. se pudieron llevar el partido. Es lo que tiene esta categoría: cuando más te lo mereces no puntuas y, a veces, puntúas sin merecerlo. Sé que el trabajo que están haciendo tendrá su recompensa. ¡A pensar en la semana que viene!»

Infantil B:

Infantil B 0-3 Llefià

Mals primers 13 minuts on encaixem els 3 gols. Ells entren amb millor intensitat i sense tancar bé les línies de tir a porta, aquí perdem el partit.
Vam aguantar fins a la mitja part i en la segona igualem físicament el seu joc i millorem però generem poques oportunitats.

 

Infantil B 0-3 Llefià

Malos primeros 13 minutos donde encajamos los 3 goles. Ellos entran con mejor intensidad y sin cerrar bien las lineas de tiro a puerta, ahí perdemos el partido.
Aguantamos hasta la media parte y en la segunda igualamos físicamente su juego y mejoramos pero generamos pocas oportunidades.

Infantil C:

Poble Sec 1-6 IC

Hem començat amb molta força i hem pogut dur a terme el primer gol només començar el partit. La primera part ha estat estupenda i l’hem acabat amb un contundent 0-5. La segona part hem afluixat i s’ha notat molt en el ritme del partit, ha estat un joc molt lent. Tot i això, hem marcat un gol d’una contra ràpida. Abans d’acabar el partit amb una pilota que ha passat per sobre de la defensa ha fet què duguin a terme el seu únic i últim gol del partit.

Pueblo Seco 1-6 IC

Hemos empezado con mucha fuerza y hemos podido llevar a cabo el primer gol nada más empezar el partido. La primera parte ha sido estupenda y la hemos acabado con un contundente 0-5. La segunda parte hemos aflojado y se ha notado mucho en el ritmo del partido, ha sido un juego muy lento. Aún así, hemos marcado un gol de una contra rápida. Antes de acabar el partido con un balón que ha pasado por encima de la defensa ha echo qué lleven a cabo su único y último gol del partido.

Por admin