Gran remuntada de l’Infantil A

L’Infantil A va remuntar i va guanyar 4-2 a la UE Sants. Gran lliçó de l’equip pel que fa a moral per no posar-se nerviós i saber remuntar un 0-2 en contra.

Primera meitat molt controlada per part dels de Santa Coloma jugant en tot moment en camp contrari però fallant moltes ocasions clares de gol. El que perdona ho acaba pagant i així va ocórrer quan en l’única arribada del Sants arribaria el 0-1, resultat amb el qual van marxar al descans.

El començament de la segona meitat va ser dolent, una falta a la vora de l’àrea acabaria sent el 0-2. La Grama no va abaixar els braços ni es va posar nerviosa en cap moment, van saber mantenir la calma. Els colomencs van jugar amb una línia de 3 en defensa i en una jugada de córner Marc CalderO va reduir distàncies al marcador.

La Grama es va venir a dalt i en deu minuts van remuntar amb dos gols de Moha. Per finalitzar en l’última jugada del partit Cristián en una contra gràcies a la seva força física i la seva velocitat va marxar de dos defenses amb un esprint des del mig del camp i va finalitzar molt bé amb el 4-2.

El Infantil A remontó y ganó 4-2 a la UE Sants. Gran lección del equipo en cuanto a moral por no ponerse nervioso y saber remontar un 0-2 en contra.

Primera mitad muy controlada por parte de los de Santa Coloma jugando en todo momento en campo contrario pero fallando muchas ocasiones claras de gol. El que perdona lo acaba pagando y así ocurrió cuando en la única llegada del Sants llegaría el 0-1, resultado con el que se marcharon al descanso.

El comienzo de la segunda mitad fue malo, una falta al borde del área acabaría siendo el 0-2. La Grama no bajó los brazos ni se puso nerviosa en ningún momento, supieron mantener la calma. Los colomenses jugaron con una línea de 3 en defensa y en una jugada de córner Marc Caldero redujo distancias en el marcador.

La Grama se vino arriba y en diez minutos remontaron con dos goles de Moha. Para finalizar en la última jugada del partido Cristián en una contra gracias a su fuerza física y su velocidad se marchó de dos defensas con un sprint desde el medio del campo y finalizó muy bien con el 4-2.