Gran partit de l’Infantil Fem. B

Infantil Fem. A:

Aleví infantil A
Sants 4-3 Grama
Partit en el qual comencem guanyant en el minut un, després ens van empatar i vam estar tot així pràcticament tot el partit, força intens per part de les nostres es mereixien guanyar, molt bon partit encara que hàgim perdut no s’ho mereixien les nostres noies, a seguir lluitant .

Alevin infantil A
Sants 4 – 3 Grama
Partido en el que comencemos ganando en el minuto uno , después nos empataron y estuvimos todo así prácticamente todo el partido,bastante intenso por parte de las nuestras se merecian ganar, muy buen partido aunque hayamos perdido no se lo merecían nuestras chicas,a seguir luchando.

Infantil Fem. B:

Grama 21-1 Sant Pol
Partit dominat de cap a cap, davant d’un rival de baix, les nostres han jugat com debian des del principi per evitar ensurts i tonteries vàries, hem enllaçat jugades boniques que és el que moltes vegades necessitem, i aquests punts ens serveixen per segur dalt i seguir somiant.

Grama 21-1 Sant Pol
Partido dominado de cabo a rabo, ante un rival de abajo, las nuestras han jugado como debian desde el principio para evitar sustos y tonterias varias, hemos enlazado jugadas bonitas que es lo que muchas veces necesitamos, y estos puntos nos sirven para segur arriba y seguir soñando.