Gran inici del Benjamí B

Benjamí A:

Sense dades

Benjamí B:

Gran inici del Benjamí B. Una victòria clara contra el Sant Gabriel.
Primer quart amb nervis, poques oportunitats però amb domini i control de la pilota. Es va marcar l’1 a 0.
El segon quart amb més calma es van començar a crear oportunitats i es va arribar al 4 a 0. Després del descans La Grama va seguir fidel al seu estil amb possessions llargues fins a trobar l’espai i es van poder veure 3 gols més. Bona actitud de l’equip, i la setmana que ve derbi contra l’Singuerlin A. Un partit difícil que segur farà gaudir a nens i aficionats.


Gran inicio del Benjamín B. Una victoria clara contra el Sant Gabriel.
Primer cuarto con nervios, pocas oportunidades pero con dominio y control del balón. Se marcó el 1 a 0.
El segundo cuarto con más calma se empezaron a crear oportunidades y se llegó al 4 a 0. Después del descanso La Grama siguió fiel a su estilo con posesiones largas hasta encontrar el espacio y se pudieron ver 3 goles más. Buena actitud del equipo, y la semana que viene derbi contra el Singuerlin A. Un partido difícil que seguro hará disfrutar a niños y aficionados.

Benjamí C:

Partit difícil en un camp de dimensions reduïdes on la intensitat era clau. Començàvem el partit poc concentrats i el rival sortia molt endollat. Els locals es posaven davant en el marcador en una jugada de córner. No retallem distàncies fins al segon quart. Malgrat els esforços per donar-li la volta al marcador, els errors ens van penalitzar molt i no vam aconseguir salvar cap punt.


Partido difícil en un campo de dimensiones reducidas donde la intensidad era clave. Comenzábamos el partido poco concentrados y el rival salía muy enchufado. Los locales se ponían delante en el marcador en una jugada de córner. No recortamos distancias hasta el segundo cuarto. Pese a los esfuerzos por darle la vuelta al marcador, los errores nos penalizaron mucho y no logramos salvar ningún punto.