Gran golejada del Juvenil D

El Juvenil D va golejar 7-1 a l’EE Brafa B.

Partit dominat d’inici a fi pels colomencs que van tenir la possessió i el control, tenint múltiples oportunitats. El primer gol del partit no arribaria fins al minut 30 quan Pau posava el 1-0, i tres minuts després Pau cap al seu doblet després d’una jugada de picardia.

El tercer gol el va marcar Carlos a falta de cinc minuts per al descans fruit d’una jugada individual dins l’àrea. A la segona meitat la Grama va seguir intentant augmentar el marcador i ho va aconseguir amb gols d’Iván, Gerard i dos d’Yeison. Els locals cosniguieron el seu únic gol en el 73 després d’una rematada de cap.

El Juvenil D goleó 7-1 a la EE Brafa B.

Partido dominado de inicio a fin por los colomenses que tuvieron la posesión y el control, teniendo múltiples oportunidades. El primer gol del partido no llegaría hasta el minuto 30 cuando Pau ponía el 1-0, y tres minutos después Pau hacia su doblete tras una jugada de picardía.

El tercer gol lo marcó Carlos a falta de cinco minutos para el descanso fruto de una jugada individual dentro del área. En la segunda mitad la Grama siguió intentando aumentar el marcador y lo consiguió con goles de Iván, Gerard y dos de Yeison. Los locales cosniguieron su único gol en el 73 tras un remate de cabeza.