Gran esforç sense recompensa

Toni Díaz va repetir l’11 dels últims dos partits.

La Fundació Esportiva Grama va caure derrotada 1-3 davant el FC Santfeliuenc en un dia en què no van tenir sort de cara a porta.

Primera meitat de poder a poder on el 0-0 es va trencar als quatre minuts. La passivitat defensiva va ajudar a que David entrarà en l’àrea i enviarà al fons de la xarxa un xut a l’esquerra amb el pal com a assistent. La igualtat, i les bones defenses evitaven qualsevol atac en uns primers compassos amb molt toc de pilota.

A poc a poc els colomencs es van fer amb el domini de la pilota sent més perillosos en atac davant un Santfeliuenc que es defensava ordenadament i sortia ràpid a l’atac. Abans de les grans ocasions de la Grama els visitants van tenir el segon però Texeira ho va evitar amb una gran aturada (25′).

A la mitja hora de joc Buba va topar amb el porter rival. Abans d’encarar el camí a vestidors els dos equips van fregar el gol. Primer van ser els visitants que van veure com el travesser es va interposar en el seu camí i just després Cristopher que es va topar amb una gran aturada.

Foto: Pedro González

Lolo va entrar al camp en la segona meitat donant a l’equip més presència en atac. Els blaus es van fer els protagonistes i van tenir l’empat des de l’inici. Al minut 50 Cristopher va rebre una gran passada de taló de Buba però la seva rematada va acabar sent desviada pel porter al travesser.

La Fundació va prémer al seu rival tancant-ho en el seu camp però sense sort de cara a gol. Novament la va tenir Cristo, aquesta vegada de mitjana volea, però el seu xut el va aturar amb una bona mà el porter. El primer xut del Santfeliuenc en la segona part va arribar en el 61, un xut fluix a les mans de Texeira.

Dominava la Grama que va tenir el gol als peus de Ñito o Fran Piera que va veure la pilota llepant el pal. Al 74 Jorge Rojas empatava de cap a la sortida d’un córner (1-1). Els de Toni Díaz estaven sent millors i tenien temps per davant per donar-li la volta al marcador però tan sols 5 minuts després el partit es va trencar.

En la jugada següent a l’empat el Santfeliuence tindria un 1 contra 1 que Texeira va resoldre amb una gran aturada, i en el rebuig Chica cometia penal. Des dels 11 metro els visitants tornaven a posar-se per davant (1-2). La reacció de la Grama va ser immediata amb una rematada de cap de Cristóbal que el porter rival va enviar contra el pal.

Del possible 2-2 a l’1-3 de la sentència. Al 84 amb un mà a mà arribava el tercer gol visitant després d’un contraatac. La Grama ho va intentar fins al final però ja no van tenir ni temps ni tampoc sort. Al 89 Rojas es va topar amb el travesser en un córner, en un gol fantasma que l’àrbitre no va concedir. Els locals van fer patir al seu rival però tot i el gran esforç no van tenir recompensa.

FOTOSGALERIA

FICHA PARTIT

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama cayó derrotada 1-3 ante el FC Santfeliuenc en un día en el que no tuvieron suerte de cara a puerta.

Primera mitad de poder a poder donde el 0-0 se rompió a los cuatro minutos. La pasividad defensiva ayudó a que un jugador rival entrará en el área y enviará al fondo de la red un disparo a la izquierda con el palo como asistente. La igualdad, y las buenas defensas evitaban cualquier ataque en unos primeros compases con mucho toque de balón.

Poco a poco los colomenses se hicieron con el dominio de la pelota siendo más peligrosos en ataque ante un Santfeliuenc que se defendía ordenadamente y salía rápido al ataque. Antes de las grandes ocasiones de la Grama los visitantes tuvieron el segundo pero Texeira lo evitó con una gran parada (25′).

A la media hora de juego Buba se topó con el portero rival. Antes de encarar el camino a vestuarios los dos equipos rozaron el gol. Primero fueron los visitantes que vieron como el larguero se interpuso en su camino y justo después Cristopher que se topó con una gran parada.

Lolo entró al campo en la segunda mitad dando al equipo más presencia en ataque. Los azules se hicieron los protagonistas y tuvieron el empate desde el inicio. En el minuto 50 Cristopher recibió un gran pase de tacón de Buba pero su remate terminó siendo desviado por el portero al larguero.

La Fundació apretó a su rival encerrándolo en su campo pero sin suerte de cara a gol. Nuevamente la tuvo Cristo, esta vez de media volea, pero su disparo lo detuvo con una buena mano el portero. El primer chute del Santfeliuenc en la segunda parte llegó en el 61, un tiro flojo a las manos de Texeira.

Dominaba la Grama que tuvo el gol en los pies de Ñito o Fran Piera que vio la pelota lamiendo el palo. En el 74 Jorge Rojas de cabeza en la salida de un córner remata a gol (1-1). Los de Toni Díaz estaban siendo mejores y tenían tiempo por delante para darle la vuelta al marcador pero tan sólo 5 minutos después el partido se rompió.

En la jugada siguiente al empate el Santfeliuence tendría un 1 contra 1 que Texeira resolvió con un paradón, y en el rechace Chica cometía penalti. Desde los 11 metro los visitantes volvían a ponerse por delante (1-2). La reacción de la Grama fue inmediata con un remate de cabeza de Cristóbal que el portero rival envió contra el palo.

Del posible 2-2 al 1-3 de la sentencia. En el 84 con un mano a mano llegaba el tercer gol visitante tras un contraataque. La Grama lo intentó hasta el final pero ya no tuvieron ni tiempo ni tampoco suerte. En el 89 Rojas se topó con el larguero en un córner, en un gol fantasma que el árbitro no concedió. Los locales hicieron sufrir a su rival pero pese al gran esfuerzo no tuvieron recompensa.