Golejada per començar

El Juvenil A de la FE Grama va debutar en lliga amb molt bon peu en golejar 0-4 al CE APA Poble Sec. Partit més disputat del que va marcar el resultat final.

Primera part molt igualada amb poques ocasions i en què la serietat i ordre dels colomencs va fer possible que mantinguessin la porteria a zero. En una d’aquestes poques ocasions Javi López va anotar de vaselina el 0-1. Després del pas per vestidors vam veure una segona meitat amb més ocasions.

Alex Montalbán en el primer minut va posar el 0-2 al marcador. Novament el joc continuaria amb una destacada serietat de la Grama en defensa per mantenir a 0 la porteria. Alex Montalbán i Bruno Villagrasa van augmentar l’avantatge per als blaus.

El Juvenil A de la FE Grama debutó en liga con muy buen pie al golear 0-4 al CE APA Poble Sec. Partido más disputado de lo que marcó el resultado final.

Primera parte muy igualada con pocas ocasiones y en la que la seriedad y orden de los colomenses hizo posible que mantuvieran la portería a cero. En una de esas pocas ocasiones Javi López anotó de vaselina el 0-1. Tras el paso por vestuarios vimos una segunda mitad con más ocasiones.

Alex Montalbán en el primer minuto puso el 0-2 en el marcador. Nuevamente el juego continuaría con una destacada seriedad de la Grama en defensa para mantener a 0 la portería. Alex Montalbán y Bruno Villagrasa aumentaron la ventaja para los azules.