Golejada fora de casa de l’Infantil B per començar

Infantil_A_FEG,fundaciograma,santacoloma,VILA_OLIMPICA,@chemacarva
30/09/2018

Gran inici de lliga de l’Infantil B que va golejar 2-7 al Sant Ignasi CE.

Molt bon partit dels colomencs, amb el xiulet inicial els nervis del debut van desaparèixer. Assentats en el terreny de joc van començar a tocar la pilota i es van convertir en els amos del joc en un camp petit. Fruit del bon joc van arribar les primeres ocasions.

Al 13 Youssef va obrir la llauna i dos minuts després Mohamed Iassín va posar el 0-2 al marcador. Amb avantatge la Grama es va fer més superior arraconant al seu rival amb més ocasions. Abans del descans tornaria a marcar Mohamed. A l’inici de la segona meitat Youssef va anotar dos gols (0-5).

El gol local no va afectar per a res al conjunt blau que va seguir jugant a gran nivell i va augmentar la venda amb gols de Marc i Antonio Sebastià.

[divider]

Gran inicio de liga del Infantil B que goleó 2-7 al Sant Ignasi CE.

Muy buen partido de los colomenses, con el pitido inicial los nervios del debut desaparecieron. Asentados en el terreno de juego empezaron a tocar la pelota y se convirtieron en los dueños del juego en un campo pequeño. Fruto del buen juego llegaron las primeras ocasiones.

En el 13 Youssef abrió la lata y dos minutos después Mohamed Yasin puso el 0-2 en el marcador. Con ventaja la Grama se hizo más superior arrinconando a su rival con más ocasiones. Antes del descanso volvería a marcar Mohamed. Al inicio de la segunda mitad Youssef anotó dos goles (0-5).

El gol local no afectó para nada al conjunto azul que siguió jugando a gran nivel y aumentó la venta con goles de Marc y Antonio Sebastián.